G Mieste Stimulátor Klitorisu Sexuálne Hračky Pre Ženy Vibrátor Ultrazvukové Vysoká Frekvencia Mačička Bradavky Vibrátor pre Dospelých, Sexuálne Hračky, Obchod

€9.06


O produkte: 【Vysoká Frekvencia Režimy & Rýchlovku Orgazmy] vyzýva 3 vysoké vibračné frekvencie môže dosiahnuť 12000/min pri prednej časti. Táto vysoká frekvencia klitorisu vibrátor pomocou inovatívnych špirála oscilačným vlnám technológie ponúkajú nepredstaviteľné klitorálny stimulácia a rýchlovku orgazmy/myseľ-vyfúknutie viacnásobné orgazmy. 【Presné & Cielená Stimulácia Klitorisu] vyzýva Obvyklé vibrátory sú príliš veľké na cieľ a preskúmať špecifické rekreačné zóny. Ale to s jeho jedinečný tip, oscilačným vlnám môže byť presne aplikované na celé klitorisu, interné a externé. Môžete ovládať a definovať stimulácia menšie oblasti alebo celú klitorisu naraz spúšťať myseľ-vyfúknutie a výrazné pocity neuveriteľnú radosť. 【Lekársky Silikón + ABS & Nepremokavé] vyzýva Tento unikátny vibrátor je vyrobený z ABS+Lekárskeho Silikónu, hladké, bezpečné, zdravé, bez zápachu, ľahko sa čistí. A to je 100% vodotesný, môžete ho použiť v kúpeľni, alebo osprchujte sa, dať neuveriteľné sexuálne potešenie. 【Quie & USB Rechargable] vyzýva Len menej ako 60db. Tento inovatívny klitorálny vibrátor môže byť použitý ako klitoris stimulátor, bullet vibrácie, alebo bradavky riti stimulátor, aby ste si pre sólo dobrodružstvách, alebo začlenením do svojho milovanie stretnutia s partnermi. Ochrana osobných údajov Zaručená: Budeme diskrétne balík, neoznačených obaloch, dôverné dodanie Package:

1 * Vibrátor 1 * nabíjanie usb kábel

Doprava Tipy

Budeme písať "Denné potreby" na obale Na ochranu osobných údajov kupujúceho . Zákazníci, ktorí si zakúpia niektorý z našich produktov a pridať naša predajňa v obchode zoznam budeme posielať darčeky zadarmo .(Prosím zanechať správu, ak ste ho pridali.)

Nie je súčasťou pôvodnej tašky , Ale budeme package dobre, Nikto nebude Vedieť, že to, čo. Nestarajte sa o to

1 x Nabíjací Kábel

Štítky: sek shop, 7 rýchlosť g-spot vibrátor pre ženy, vagina, sex hračky, taška shop, dospelých sex shop, g mieste, monster sex, oem ultrazvukové, sex shop ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet