11.6" Pre Sony Vaio Flip SVF11N15SCS SVF11N13CXS 1080p LCD Displej Dotykový Montáž

€100.90


Nové Pre SONY VAIO Flip SVF11N13CXS LCD LED Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž Aplikácie: Sony Vaio, 11N Series LCD Displej Montáž

Veľkosť displeja: 11.6" Rozlíšenie: 1920X1080 Záruka: 3 Mesiace

Zvyčajne sme sa pripraviť a dodať váš tovar v priebehu 1 pracovného dňa .

Expedičný poplatok nezahŕňa dovozné dane ,kupujúci je zodpovedný za vlastné povinnosti.

Pls skontrolovať, či je položka je v dobrom stave po prijatí to.

EMS 5-15 pracovných dní Viac ako 60 krajiny alebo oblasti, aby sa dospelo prostredníctvom, doprava výhodu v Európe a juhovýchodnej Ázii. UPS 2-7 pracovných dní prepravu výhodu v Amerike kontinente a v Japonsku. DHL 2-7 pracovných dní prepravu výhodu v Európe, západnej Ázii a strednom východe. Fedex 3-7 pracovných dní prepravu výhodu v USA a Kanade. Čína Príspevok 15-20 dní Air mail na arive cieľ, nízke logistické poplatok. ePacket 5-10 dní doprava výhodu v USA.

1. My vám ponúkneme 90 dní záruka.

2. Testujeme po jednej pred odoslaním, 100% funguje dobre pred odoslaním. Prosím vás ubezpečiť, nákup.

3. Máme profesionálny tím, zabaliť ho veľmi dobre, aby sa zabránilo poškodeniu, tak prosím, nebojte sa o balíka.

4. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruku Vo väčšine kupujúci bude mať vrátiť problém komponentov, ako celý balík.)

5. Nahradiť nové a dobré, keby ste sa dostali falošné produkty. Ale prosím, uistite sa, že nie je použitý a nie je človekom poškodený.

1. Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte dobrú spätnú väzbu s 5 hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

2. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie, ktorú človek má, a bude sa snažiť vyriešiť problémy.

3. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. my vám ponúkneme najlepšie riešenie vyriešiť vaše problémy, budeme nikdy nedovoľte, aby sa naši zákazníci prísť o svoje peniaze. Vaše pochopenie je veľmi vítané!

4. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Vzhľadom na časový rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše otázky ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol naraz. Vďaka za vaše porozumenie a podporu !

Štítky: svf13n, sony vaio displej, sony wricson flip, vaio, displej sony vaio, notebook sony doska, sony ťuknite na položku 11, sony vaio, sony vaio otočiť späť, sony vaio flip book.


( 1 Hodnotenie )

Počet