NOVÉ náhradné pre HP folio 13 LCD LED kompletný DISPLEJ 13.3 LP133WH4-TJA1 f2133wh4 MATRIX SCREEN HD montáž PANEL 672350-001

€147.21


• Projekt stav: nový predný displej má pôvodné logo. Logo na obrázku bol odstránený,Po dokončení testu, kompletný 100% práce. • Platné pre: pre HP folio 13 • katalógové Číslo: 672350-001 • Veľkosť: 13.3 palcov • Rozlíšenie:1 366 X 768 HD o prepravu 1: príjemca musí byť celé meno alebo meno a priezvisko spoločnosti. 2: Ak objednaný produkt je veľmi drahé, musíte sa dostať balenie rýchlo. Odporúča sa použiť DHL EMS alebo na prepravu. 3: Ak sa rozhodnete DHL dopravou. Určité vzdialené DHL adresy vyžadovať vzdialenej adresy poplatok za služby približne US$35. V niektorých krajinách/regiónoch, lietadlo nemôže vykonávať náhradné batérie. Niektoré základné dosky nemajú BIOS batérie. Môžete použiť pôvodný BIOS batérie. Dúfam, že rozumiete. 4: Ak sa colné odbavenie poplatkov, ktoré vznikli, je kupujúci povinný znášať to. 5: Keď dostanete balík, pozrite si prosím balíček v čase. V prípade, ak obal je poškodený, prosím, majte na video dôkaz. Môžeme sa opýtať logistickej spoločnosti na náhradu škody. jeden O zaručiť 1: výrobok je poškodený počas záručnej doby, môžeme ho nahradiť zadarmo, alebo získať plnú náhradu. Pre niektoré high-hodnotu výrobkov, kupujúci je potrebné vrátiť balíček k nám. 2: Prosím, nie zvýšiť spory sa, a daj nám negatívnu spätnú väzbu. Inak stratíte záruku. Ak je nejaký problém s produktom, sa budeme snažiť vyriešiť problém a poskytnúť dobré po-predajný servis. Prosím, buďte v kontakte s nami. jeden O spoločnosti 1: Naša spoločnosť sa špecializuje na predaj počítač a náhradné diely 10 rokov zahraničného obchodu skúsenosti. Profesionálny predaj počítačových periférnych zariadení, ako sú základné dosky, grafické karty, monitory, klávesnice, atď. 2: hľadáme pre dlhodobých partnerov. Ak máte záujem o naše produkty, prosím, kontaktujte nás. My vám poskytne ďalšie priaznivé ceny a lepšie záruka politiky. 3: Ak si objednáte, prosím prečítajte si a prijať všetky vyššie uvedené politiky vo vašom mene. Prajem vám šťastný nakupovať, ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: led matrix, a1502 obrazovke, folio 13 hp, Notebook, LCD Displej, značka notebooku displej, herný notebook, hp tpn c126, displej led panel, hp folio 13 obrazovke, hp pavilion x360.


( 0 Hodnotenie )

Počet