14.0" HD LCD s LED IPS Displej Panel Matice Matný pre Asus X420U N140BGA-EA4 Rev C2 FRU 5D10M42863 1 366 x 768 eDP 30 pin

€74.43


14.0" HD LCD s LED IPS Displej Panel Matice Matný pre Asus X420U N140BGA-EA4 Rev C2 FRU 5D10M42863 1 366 x 768 eDP 30 pin

P objednávacie Popis:

• Položka Stav : Brandnew | A+ | Zero mŕtvy Pixel

• Veľkosť: 14"

• Rozlíšenie: 1 366 X 768

• Konektor: 30 Kolíkov

• Podsvietenie: LED

• LCD Model: N140BGA-EA4 Rev C2 alebo kompatibilný model

• Povrch obrazovky: lesklý alebo matný

• Rozsah dodávky: 1 x LCD

• Upozornenie: tovar je len LCD , bez Dotykového Displeja Sklo !!!

Láskavo Poznámka:

1.Prosím, uistite sa, že je to absolútne správne obrazovky pre váš notebook.

2.Ešte pred potvrdením objednávky,alebo nás kontaktujte s vašou číslo modelu pre potvrdenie pre vás ,

ak potrebujete presný model, alebo obrazovke dokončite,prosím nechajte nám správu s vašou objednávkou, inak vám zašleme kompatibilný model a náhodné dokončiť.

3. Pošleme na Náhodné jeden (Lesklý alebo Matný) na náhradu, ak nie je dosť na sklade. Dúfam, že sa vám bude páčiť tiež. Ďakujeme!

4. EMS: To zvyčajne trvá 5-15 pracovných dní dostať zásielky.

5. DHL/Fedex/UPS/TNT: To zvyčajne trvá 3-7 pracovných dní dostať zásielky.

6. EMS express mail je veľmi silná vôľa v Rusku a Brazílii.

7. DHL je rýchle a bezpečné, je z Európy, Ameriky, Austrálii, Ázii a tiež ľahko preniesť na zákazníkov najlepšou voľbou a rozumnú cenu.

8. Všetky Sledovacie číslo bude poskytovať pre kontrolu prepravné údaje.

Záruka/Po-Predajný Servis

1. My vám ponúkneme 90 dní záruka.

2. Testujeme po jednej pred odoslaním, 100% funguje dobre pred odoslaním. Prosím vás ubezpečiť, nákup.

3. Máme profesionálny tím, zabaliť ho veľmi dobre, aby sa zabránilo poškodeniu, tak prosím, nebojte sa o balíka.

4. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruku Vo väčšine kupujúci bude mať vrátiť problém komponentov, ako celý balík.)

5. Nahradiť nové a dobré, keby ste sa dostali falošné produkty. Ale prosím, uistite sa, že nie je použitý a nie je človekom poškodený.

6. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše vrátiť a napísať "darček" na dodacom liste.Prosím, použite pravidelné poštové a dať nám sledovacie číslo. Raz sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

7. Skontrolujte prosím, pozemok vzhľad starostlivo keď ho dostanete, a potvrdí, ak je vzhľad rozbitie. Ak je poškodený, prosím, prihláste sa pre to a poskytujú obrázky na obale, ako aj doklad, doklad z miestnej pošty. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

8. Ak nenájdete produkt nefunguje normálne, pozrite si prosím dvakrát potvrďte ho a kontaktujte nás na prvý raz. Zákazník by mal platiť pre návrat expedičný poplatok. Odmietame akékoľvek vrátenie peňazí za cieľ spôsobiť aj poškodenie výrobku spôsobené nesprávne inštalácie.

9. Dôležité Tipy:

Prosím, testovanie pred upevňovacie a prosím, nie odstrániť znak pred musíte potvrdiť produktu už nie je žiadny problém. Ak nie ste profesionál, tak prosím, nie v ich inštalácii. Kupujúci raz odstrániť známky, neponúkame žiadne záruky.

10. Ak ste spokojní s produktmi po testovanie, potom môžete nainštalovať na svoj stroj. Ak nie ste spokojní , prosím, kontaktujte nás včas, to je naša kancelária hodiny: pondelok-sobota 9:30 am-6:30 hod . (Čína pracovný čas) . Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli, ďakujeme !

Vrátiť/Vrátenie:

1. Ak si kúpite nesprávne položky alebo nechcete, aby sa položky, ktoré ste si kúpili, môžete sa vrátiť späť k nám do 3-5 dní , ale mali by ste ponúknuť prepravné. Vďaka.

2. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave .

3. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

5. Kupujúci bude trvať návrat poštovné náklady , ak je nefunkčné sami alebo objednávku zlý výrobok.

6. Po prijatí položky, vrátime vám okamžite.

7. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní , považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Spätná väzba :

1. Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte dobrú spätnú väzbu s 5 hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

2. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie, ktorú človek má, a bude sa snažiť vyriešiť problémy.

3. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. my vám ponúkneme najlepšie riešenie vyriešiť vaše problémy, budeme nikdy nedovoľte, aby sa naši zákazníci prísť o svoje peniaze. Vaše pochopenie je veľmi vítané!

4. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Vzhľadom na časový rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše otázky ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol naraz. Vďaka za vaše porozumenie a podporu !

Štítky: a1418 displej, a1502 obrazovke, 30pin edp, hp notebook, displej, herný notebook, acer r13, a1706 lcd, notebook, displej, lg matice, displej led panel.


( 0 Hodnotenie )

Počet