Univerzálny Auto Kotúčové Brzdy Piestové Nástroj pre autá s kotúčovou brzdou Auto Auto Vozidla Zadné Kotúčové Brzdy piestikové Nastavenie Nástroja

€6.91


Popis:

Popis: To je kocka nástroj na otáčanie piestov späť do brzdové strmene pri výmene brzdových doštičiek na vozidlo s zadného kolesa kotúčové brzdy, a je používaný s 3/8" disk ratchet a rozšírenie. Okrem toho, vyrobené z ocele, kotúčové brzdy piestové nástroj je veľmi robustný a odolný, a môžete ho využiť na mnoho univerzálne vozidlá s 4 kolesá. Funkcie: 1. Vyrobené z uhlíkovej ocele, na kotúčové brzdy piestové nástroj je veľmi robustný a odolný. 2. Táto kocka nástroj sa otáča piest späť do brzdové strmene pri výmene brzdových doštičiek na vozidlo s zadného kolesa kotúčové brzdy. 3. Použitie s 3/8" disk ratchet a rozšírenie. 4. Nevyhnutnou súčasťou brzdový systém, jednoduchý na inštaláciu a môžete prevádzkovať to ľahko. 5. Môžu byť použité na univerzálne vozidlá s 4 kolies, kotúčové brzdy, prispôsobiť väčšina domácich a niektorých dovozných aplikácie. Špecifikácie: Druh Materiálu: Uhlíková Oceľ Farba: Strieborná Tvar: Cube Veľkosť: 3 x 3 x 3 cm/ 1.18" x 1.18" x 1.18" Obutie: v Prípade Vozidiel s 4 Kolies, Kotúčové Brzdy Package Zahrnuté: 1Pc Kotúčové Brzdy Piestové Nástroj Poznámka: 1. Prosím, dovoľte 0~1inch chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie. 2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Štítky: strmeň test, bubon brzdy nástroje, break strmeň nástroj, piestový krúžok, calip, brzdové doštičky nástroj, brzdový strmeň nástroj, brzdový strmeň hydraul, strmeň stlačte, audi kotúčové brzdy nástroj.


( 3 Hodnotenie )

Počet