30 CM celého tela, mäkké silikónové Reborn baby Doll hračky 12 palcový Boneca Kŕmenie fľašou Realistické bebe novorodenca Bábiky hračky pre deti, darčeky

€13.49


Nižšia cena predaj!! Neuveriteľné zľavy niekedy pre veľkoobchodné objednávky, kontaktujte nás e-mailom ak si objednáte viac ako jednu bábiku !! budete prekvapení, veľkoobchodné ceny pre istotu!! K Vážení Zákazníci, Tento produkt nemusí prísť v jeho pôvodnom balení a je bezpečné a netoxické, prosím vás ubezpečiť, na objednávku. popis výrobku Veľkosť : cca 30 cm, prosím, rešpektovať! Tam môže byť mierne rozdiely v závislosti od metódy merania. Materiál: Full body silikónové vinyl výroby, bezpečné a netoxické. Bábika je končatín môže pohybovať, môžete sedieť a ležať; nemožno hovoriť ani stáť, môže sa naleje do vody. Aplikácie: detské narodeninové darčeky, hračky pre deti, Vianočné darčeky pre vaše dieťa, alebo milenca, a zbierok pre zberateľov。 Zahŕňa: Bábika + Sušenie + Cumlík + Kŕmenie Fľaša + Hrkálka(ako na obrázku) Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať a ďakujem za vašu pozornosť. Funkcie: 1. Dieťa hlavu a nohy sú vyrobené z vysoko kvalitného mäkkého silikónového materiálu. Vyrobené z mäkkej a bezpečného silikónu, veľmi bezpečné, netoxické a PVE-zadarmo. Spĺňa bezpečnostné požiadavky pre deti okolo 3 rokov a deti. 2. Myslíme si, že naše všetky silikónové baby doll je najlepšou voľbou pre bábiku kolektory / milovníkov / mamičky, pretože ona je tak skutočné.

Štítky: dieťa reborn kremíka, bebe reborn baby kit, muži realistický, formy reborn bábiky auta, bebe reborn 25 cm, pôvodné znovuzrodené deti, reborn, hoomai reborn, pán bábiky, bodi latex.


( 0 Hodnotenie )

Počet