500 g/pár pohár nahé/hnedá medicíny Silikónové Prsia Prsia Formy Enhancer Pre Mastektómii Crossdress Transvestite používateľ

€24.69


500 g/pár pohár 100% nahé/hnedá medicíny Silikónové Prsia Prsia Formy Enhancer Pre Mastektómii Crossdress Transvestite používateľ

1 ks - VYSOKO KVALITNÉ Reálne falošné silikónové prsia pre mužov crossdress Pohár pre 34A/36A/38AA Ste ponuky na jeden pár vysoko kvalitné silikónové prsia formy. Tieto sú veľmi prirodzený a realistický formuláre nájdete on-line. Sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu pre mužov kríž príborníky hlavne, aj pre sexy. CERTIFIKOVANÉ (ISO&SGS) LEKÁRSKEHO Silikónu Lekárskeho silikónu. CERTIFIKOVANÉ SGS Medzinárodné Laboratórne testovaný na čistotu toxínov. Spĺňa medzinárodné štandardy "Platnium triedy" silikón s postavený v tvare bradavky.

Majte na pamäti, že forma je sám, je len časť pohodlné.atraktívne riešenie.Nájsť správnu podprsenku pre konkrétny formulár môžete urobiť všetky rozdiel v poskytovaní pohodlie a prirodzený vzhľad.

Ak ste mal jeden mastektomii,budete musieť vybrať prsia formulár, ktorý vám pomôže dosiahnuť rovnováhu zostali prsia a zabrániť chrbát a držanie tela otázky.Ak ste mali bilaterálne mastektomii,vážený formy nie sú potrebné.Na jeho TLC webovej stránke,American Cancer Society ponúka užitočné článok pre ženy, a to buď jednoduché alebo dvojité mastctomies, právo, Čo Potrebujete Vedieť o Prsia Náhradné Formy.

Silikónové Prsia Formy

Silikónové prsia formy sú najviac život ako formy sú dnes na trhu a najobľúbenejší typ formulára.Silikónové formy rôznych tvarov a veľkostí.Ak ste mal jeden mastektomii, tam je takmer určite silikónové prsia forme k dispozícii, že sa zápas aj so svojím zostávajúce prsia.A ak ste mali bilaterals,môžete si vybrať veľkosť a vzhľad chcete.

Veľkou výhodou silecone formy, je ich schopnosť simulovať prirodzený prsného tkaniva.Oni tiež formy k hrudnej steny,takže môžu poskytovať bezpečné nosenie aj vtedy, ak váš chirurgické stránka má nerovnosti alebo concavity.S tvarmi sa pohybuje od trojuholník slza,srdce tvar,alebo asymetrické,pravdepodobne budete môcť nájsť formu, ktorá obnovuje vzhľad vášho prirodzeného prsníka.

Silikónové formy majú určité nevýhody, však.Môžu byť docela ťažké,najmä vo väčších veľkostiach,čo je nepríjemné na nosenie a prtting tlak na plecia. Zatiaľ čo niektoré hmotnosť môže byť potrebné pomôcť vyvážiť svoje prírodné prsia, ak ste mali jednotný mastektomii, príliš veľa hmotnosti môže spôsobiť problémy.Ďalej,silikónové formy môžu spôsobiť, že hrudníka perspire,najmä v teplom počasí a počas cvičenia,aj keď nosia v pocketed podprsenku.

Mnoho žien má pocit frustrovaní s ťažkosť formulárov a ich tendenciu spôsobiť peispiration.Avšak v posledných rokoch sa výrobcovia majú reagoval riešení, ktoré oba tieto problémy.Teraz existujú spôsoby, ako využívať výhody silikónový bez zažíva jeho nevýhody.

Všetky veľké prsia formulára výrobcovia predstavili svetlo hmotnosti silikónových foriem.Tieto formuláre môžu byť 20% až 50% ľahšia ako štandardné-hmotnosť formy a mnohé ženy ich nájsť veľmi pohodlné.

Spoločnosti sa tiež venovala pozornosť sťažnosti o potu spôsobený tým, že nosia silikónová forma proti hrudnej steny,a to aj vo vnútri vrecko.Oni vytvorili rôzne chladnejšie prsia tvarov,ktoré sa všeobecne používajú nejaký druh odvod vlhkosti podklad na ľahké silikónové formy.

Ďalšou možnosťou, že to získava na popularite je neodňateľné forme. Elektrické formy dodržiavať hrudníka a môžu byť nosené s pravidelným unpocketed podprsenku.Neodňateľné forme trvá váhu off plecia a umožňuje forme prejsť s vami tak, že sa cíti bezpečný,realistický a pohodlné.l

Nižšie nájdete možnosti, ktoré sme thind prácu veľmi dobre, aby poskytli prirodzený pocit z silikónové pri zachovaní komfortu.Však vybrať tú správnu prsia forme je vry osobný proces. To, čo funguje pre niektoré ženy nesmú pracovať pre vás.Napríklad,ak vaša pokožka je citlivá,elektrické formy nemusí byť dobrou voľbou.Alebo,aj keď mnohé ženy preferujú ľahké formy,môžete zistiť,, že štandardná hmotnosť formulár vám vyhovuje lepšie.Odporúčame vám vyskúšať na rôznych formách zistiť, čo je pre vás najlepšie.Viacero spoločností, výroba prsia formy.

1.Zarovnanie Formy v Podprsenka

•Slza tvar formy by mali byť nosené s najmenším krivky v hornej časti.

•Oválne formy je možné otáčať vertikálne alebo horizontálne s najmenšej krivky("krídlo")smerom podpažní a najširší krivky smerom do stredu.Premeniť ich na základe toho, či chcete plnosti na bokoch,plnosť do hrudníka,alebo v závislosti od šaty ste na sebe.

•Asymetrické Klasické formy majú veľmi špeciálny tvar, ktorý je určený na nosenie iba jedným spôsobom.Každá forma je Doprava alebo Doľava.Veľké kolo krivky na každej podobe by mali byť nosené smerom do stredu hrudníka na dne,a dve malé "krídla"formulára nosenie v blízkosti podpazuší. Tvar by mali úzko zápas pohára väčšiny podprsenky.Ak to nesedí, dobre,môžete mať ukázalo zle alebo na zlej strane.

Štítky: prsia false, diamond výšivky nuda, tortu formy kremíka, Formulár, umenie nuda, 1400g prsníka formulár, diamond vyšívanie voľným, tortu formulár, silicon forma na čokoládu, telo langeri.


( 0 Hodnotenie )

Počet