Senzorické Fidget Hračka Nastaviť, ako sa zbaviť Stresu Hračky Darček pre Deti, Dospelých, odbúranie Stresu Hračky

€7.71


Odrážky:

1、Vysoko-kvalitných Materiálov: Všetky zmyslové hračky sú vyrobené z vysoko-kvalitného organického kremíka, potravín, kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele, 100% netoxické a šetrné k životnému prostrediu. Tieto hračky sú pre deti bezpečné a sú viac vhodné pre staršie deti nad 7 rokov.

2、Ideálny pre odbúranie Stresu: Tieto zmyslové hračky sú tiež najlepšie upokojujúci hračky a stres-odľahčenie hračky pre teenagerov, dospelých a deti, ktoré trpia ADD alebo ADHD a OCD. Tieto hračky môžu rozvíjať detské výtvory, výtvarná príprava detí na ploche fidget hračky.

3、Ľahko sa prenáša: hračky môžu byť držané v ruke. Väčšina hračky sú vreckovej veľkosti a vysoko prenosné, takže tieto hračky sú vhodné pre kancelárie, domy, kostoly, knižnice, stanice, špeciálnymi vzdelávacími, fyzioterapia a zmyslové izby, a cestovať. Oni sú tiež skvelé pre rodinu a priateľov.

4、Ideálny Darček: báječný darček na Vianoce darčeky, narodeninám, odmena darčeky, špeciálne potreby stres-odľahčenie hračka darčeky. Keď máte pocit, zdôraznil, alebo sa nudí, táto hračka nastaviť bude užitočné pre vás, je vhodný pre dospelých a deti, môžu využiť nastavený na uvoľnenie stresu, prináša zábavu.

5、Vysoko kvalitné a Trvanlivé: hračka nastaviť prijíma nové a roztomilý zvierat dizajn, ktorý je vhodný pre vašu rodinu a priateľov. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov, kontaktujte nás prosím bez váhania, poskytneme vám naše najlepšie služby.

Špecifikácie:

Názov: 20Pcs Zmyslové Fidget Hračka Sada

Hmotnosť: cca 230 g/set

Veľkosť balenia: 30*20*5 CM/11.81*7.87*1.97 v

Balenie Zoznam:

1 x Zmyslové Fidget Hračka Sada

Štítky: Senzorické Fidget Hračka, fidget hračky pacj, fidget, proti stresu, plyšové, van deti hračka, fidget pop, úľavu stres hračka, dotyk hračka, fidget hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet