Kúpeľňa Polica Stene Visí Stojan Čiernej Nerezovej Ocele Kúpeľňa Police Šampón Skladovanie Držiteľa Rohu Kozmetické Sprcha Caddy Rack

€15.63


Produkt úvod: 1. Kúpeľňa pult môže byť použitý v kúpeľni a wc, a môže byť umiestnený vo šampón, sprchový gél, mydlo, atď. To môže byť tiež použitá v spálni alebo za dverami, a dať papierové uteráky, parfumy, kozmetické tašky, atď. 2. Dno kúpeľňa policami je navrhnutý s odvodňovania a ventilácie. V sprche, skladovanie vody na pult môže byť znížená, a suchosti a čistotu pult môže byť do určitej miery tak, že kúpeľňa je elegantný a riadne. 3. Použitie balustrade dizajn okolo pultu môže zabrániť malé položky z pošmyknutia a jednoduché na ochranu bezpečnosti malé položky. 4. Kúpeľňa polica je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele kartáčovaný.Vhodné pre wc a kúpeľne, bytov, víl, hotelov a ostatných dekoratívnych štýlov. 5. O návrat politiky:Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, dajte nám vedieť čo najskôr. Budeme reagovať do 24 hodín.Ak je to naša chyba, budeme ju opraviť a dať uspokojivé riešenie.Ak ste si vedomí našich produktoch a službách,nezabudnite zanechať pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek, budeme veľmi vďační za vaše povzbudenie.

Štítky: kúpeľňa black polica, rohu rastlín polica, kombinovaný sprcha, police rohu obývacej izby, rohová polička v kúpeľni, kúpeľňa shelv, polica sprcha, V kúpeľni polica, uhol držiteľ, kovové police.


( 2 Hodnotenie )

Počet