Šialený Záložku Pre Viac Zábavné Čítanie 3D Stereo Cartoon Krásne Zviera Záložku Šialený Záložku Školy Grafické efekty Deti Darčeky

€3.55


Šialený Záložku Pre Viac Zábavné Čítanie 3D Stereo Cartoon Krásne Zviera Záložku Šialený Záložku Školy Grafické efekty Deti Darčeky

Funkcie:

1. Uložiť úbohé zviera, kto je prilepené v knihe! Vaše dieťa bude mať žiadne ospravedlnenie za to, že čítanie! Čítanie je viac zábavy s našimi Šialený Záložku! Zábavné a jednoduché použitie.

2. 3D Stereo Cartoon Krásne Zviera Záložku: Jednoduché a praktické použitie, a zvýšiť záujem o čítanie a poskytujú zábavný zážitok z čítania pre každý čitateľ a reprezentujú. To je skvelý spôsob, ako dostať deti na čítanie.

3. Tieto veselý skoncovala výrazy vám pomôže sledovať, kde ste prestali čítať. Sú trojrozmerné navrhnutý tak, živý, a čítať viac atraktívne, zaujímavé a novosti.

4. 3D zvierat záložku je vyrobené z kvalitného PVC, nepremokavé a opakovane použiteľné, nie je ľahké poškodenie; krásne myši záložku, bude pobyt u vás na dlhú dobu.

5. Tieto záložky sú praktické a zábavný darček pre turistov, priateľov, detí, študentov, spisovateľov, čítanie nadšencov, atď. Tieto malé obchodíky sú radi tráviť svoje dni cestovanie popri vás, či už je to na ceste okolo, že test alebo objavovať nové dobrodružstvo!

6. Tieto malé zvieratá prinesie šťastie a inšpirácia na každý čitateľ. Môže byť umiestnená na vašej poličke ako ornament, dávať svoje knihy, izba, a život iný druh zábavy.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Typ: 3D Záložku

Materiál: PVC

Dĺžka: Cca 10 cm

1 x Záložku

Štítky: záložku čínskej, bl knihy, papier záložku 3d, záložku, vládca školy, jianwu papiernictvo pravítko, stereo kawaii záložku, tiež splstené záložku zvierat, kniha záložku, funni.


( 2 Hodnotenie )

Počet