Broadlink SCB1E Energie monitor, Wifi Spínač Relé Istič Modul Automatizácia Inteligentné Osvetlenie Domovská stránka Google Alexa Diaľkové Ovládanie Aplikácie

€8.19


Broadlink SCB1E Energie monitor, Wifi Spínač Relé Istič Modul Automatizácia Inteligentné Osvetlenie Domovská stránka Google Alexa Diaľkové Ovládanie Aplikácie

• Pracuje s Alexa a Google asistent pridať hlas. ovládanie downlight. Pracuje s IFTTT pre vopred domácej automatizácie. • Max pracovný čas funkciu obmedziť vaše svetlo funguje len na určité obdobie. • Podporuje až 10 amp pre vysoký výkon svetlo. •Kompatibilný s apple iPhone a Android telefónoch. •Sledovať vaše enery náklady, Získať prehľad o tom, koľko enery váš spotrebič spotrebuje.

Ovládanie Hlasom

Pracuje so Alexa a Google asistent pridať hands-free ovládanie hlasom, aby každá predajňa. "Alexa, zapnite tabuľka svetlo."

Ovládať z ktoréhokoľvek miesta

Šikovný box vám umožňuje bezdrôtovo ovládať downlight alebo pripojené zariadenie kdekoľvek. Jednoducho použiť Alexa alebo domovská stránka Google Aplikácia na ovládanie vášho zariadenia z pohovku, kaviareň, auto, dokonca aj v zámorí.

Plány a Merače času

S BroadLink Smart Box, môžete použiť Alexa rutiny na stanovených plánov pre svojho svetla, a môžete naplánovať osvetlenie, a ak chcete zapnúť na západ slnka.

Max Pracovný Čas

S "BroadLink" APP, maximálny pracovný čas nastavenie môžete s presnosťou na sekundy. Napríklad, môžete nastaviť 2 hodiny, maximálny pracovný čas. Na Inteligentné Okno sa automaticky vypne na 2 hodiny a vždy, keď budete používať hlasové, APLIKÁCIE alebo manuálne zapnúť.

Pracuje s IFTTT

Ďalšie funkcie, s IFTTT, môže automaticky zapnúť / vypnúť Inteligentné Okno, keď vás opustia alebo návrate domov.

Monitorujte svoje náklady enery

Získať prehľad o tom, koľko enery váš spotrebič spotrebuje.

Priestorovo Úsporný Dizajn

Modernizácia akékoľvek LED downlight, Exkluzívne napájanie modulárny dizajn poskytuje úplnú ochranu pre vás a vaše zariadenie.

Zapnutie

Zapnite zariadenie. Ak je to v prvom použití bude v smart konfiguračný režim sa automaticky.

Pripraviť Aplikáciu

Stiahnuť "BroadLink" Aplikácie z App Store alebo Google Play vyhľadávanie alebo skenovanie QR kód.

Pridať Zariadenie

Keď je prístroj v smart konfiguračný režim, postupujte podľa pokynov sprievodcu, v Aplikácii pridať zariadenie, meno a priradiť ho do miestnosti.

Štítky: sc1, broadlink pro rm4, smart home, prepnite položku wifi, broadlink rm4, sp3, wifi ir diaľkové ovládanie smart home automation, broadlink mp2, broadlink mp1, broadlink smart switch.


( 0 Hodnotenie )

Počet