Na Sklade Xiao Mijia Auto Indukčné Foaming Ručné Umývanie Riadu Automatický Dávkovač na Mydlo 0,25 s Infračervené, indukčné Pre Rodiny ho D5

€15.00


65364 xiao

Funkcie:

Vyberte vzorec kyseliny v blízkosti pH hodnotu ľudskej kože, dlhodobé užívanie nebude zničiť rovnováhu pokožky kyslosť a zásaditosť, ale aj ruky jemné a hladké. Glycerol, ktorý má funkciu hydratačné a doplňovanie vodou, je pripravený z prírodných olejov a tukov s mierne textúry.

Prírodné rastlinné esencie, osviežujúci Taiwanskej

Na 320mL pena môže byť použitý pre 400 krát, a celá rodina môže byť použitý na 50 dní.

Micro-vysokou účinnosťou motora a jeho gumené tlmiče majú nielen vysoké foaming účinnosť, ale tiež nemôže byť rušený hlukom, keď sa použije. Intelligent light indukčné dizajnu, a zároveň znížiť spotrebu energie

Klasické minimalistický štýl dizajnu môže byť ľahko integrovaný do kúpeľne, kuchyňa a iných príslušných orgánov životného prostredia. Umývanie rúk, kvapalné fľaše sú vyrobené z kvalitného brúsnych materiálov, ktoré sú čisté, suché a konkurencieschopné. Môžu vidieť ich milovník viac priamo kedykoľvek.

Popis:

To je rozumné, aby sa kresliť pomer plynu na kvapalinu do 12:1, a potom prejsť bipolárna siete micron diery tvoria vysoké penové čisté. Bubliny sú stereoskopické.

Pena so silnou priľnavosťou a jemnú texturou lepšie pokrytie pokožky, pokožka, priamo osloviť póry, a dosiahnuť hlboké čistenie.

Špecifikácie:

Farba: biela,ružová

Veľkosť: 101*76*215.5 mm,90*230 v*80mm

Typ: Antibakteriálne, hydratačné

Package Zahrnuté:

1pcs/3pcsx Automatické Mobilný Telefón Umývanie

Upozornenie:

1.Všetky obrázky v našom obchode sú 100% prevzaté z originálne produkty. Pretože svetla v rôznych prostrediach, rôzne zobrazenia obrazoviek, či iných dôvodov, pravdepodobne tam bude trochu chromatické aberration medzi obrazom a produktov.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, allow1-3 mm odchýlkou.Vďaka!

Štítky: xiao mijia 3, mi xiomi, ručné umývačky, mijia, powace, mijia xiao, bluetooth handsfree, batery xiao mija, zigbee, ho meradle.


( 1 Hodnotenie )

Počet