CE Veľké Široké Fotoaparátu Otvor Späť Kryt Batérie Sklo Panel Dverí Pre Telefón, 11, 11Pro, Max Zadné Bývanie Opravy, Výmeny Dielcov logo

€8.25


CE Veľké Široké Fotoaparátu Otvor Späť Kryt Batérie Sklo Panel Dverí Pre Telefón, 11, 11Pro, Max Zadné Bývanie Opravy, Výmeny Dielcov logo

Veľká diera: jednoduchá inštalácia , nie je potrebné demontáž kamery rám je to Európska verzia, ak potrebujete univerzálne alebo verzia NÁS, prosím, aby zo zoznamu : https://www.tantra-egypt.sk/item/1005001776463103.html?spm=5261.ProductManageOnline.0.0.15744edfEbJw9K NÁM Ver.= univeral verzia EÚ Ver.= EÚ Verziu Popis: 1.Úplne nové a vysokej kvality pre Telefón, 11 11pro 11promax späť sklo s big hole (Prosím, prosím, na vedomie, že tam je LOGO na konkrétne produkty) 2.To sa používa, ak chcete vymeniť batériu Telefónu dvere, zadný kryt rozbité alebo poškriabané a svieži vzhľad, 3.Každá položka bola overená a je v dobrom stave pred odoslaním. 4.To nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá žiadne technické zručnosti s Demontáž alebo Montáž na mobilné telefóny/mobilné telefóny, tak len na nákup tejto položky, ak viete, ako ho nainštalovať 5.Odporúčame odbornú montáž. Nebudeme niesť zodpovednosť za žiadne škody do vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže spôsobiť počas zmena náhradných dielov Balíka je zahrnuté: 1 x batéria späť sklenený kryt

Kontaktujte nás:

Sme Veľkoobchod a maloobchod, z mobil LCD opravy dielov a dosiek fix nástroje , kontaktujte nás Prosím na www.tantra-egypt.sk messgae pre väčšie objednávky. Vďaka . Prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným Obchode ! Budeme aktualizovať NOVÉ položky a dať nejakú zľavu väčšinou ! Prosím, nenechajte si ujsť to! Vďaka !

Zásielky :

Budeme loď tovaru, ak ste potvrdenej objednávky do 3 dní (s výnimkou sviatkov a víkendu ). Ak nemáme loď sa do 3 dní ,budeme vás kontaktovať čo najskôr a aktualizovať doprava dní pre vás , Ďakujem .

Platby :

Akceptujeme platbu Escrow,Western union, Moneygram a TT (Bankový Prevod)! My len loď na www.tantra-egypt.sk Adresu Len , Prosím, uistite sa, že adresa a meno kontaktu v www.tantra-egypt.sk sú správne ! Pre ruské kupujúcich, prosím zanechať svoje meno a priezvisko , Vďaka !

Vracia & Výmena :

Všetky položky sú označené a Balené v dobrom condiction,ak nie ste spokojní naše tovaru ,kontaktujte sa s nami do 30 dní. na výmenu alebo Vrátenie peňazí !

Spätná väzba :

Keď sa zobrazí položka a uspokojit s výrobkom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 skóre DSR. Necháme 5 skóre DSR spätnú väzbu pre vás. V prípade akýchkoľvek otázok, prosím, kontaktujte nás ešte pred opustením neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvoriť prípade prostredníctvom www.tantra-egypt.sk.

Štítky: dom iphone 11 pro, neffos tp707a, mondial, chassi iphone 11, mohamed šélachom, späť na bývanie iphone 11 pro, pivo logo, logo neon, carcaca iphone 11, 8 a späť.


( 1 Hodnotenie )

Počet