Testované, Originálne Predné, Zadné Zadná Kamera Modul Flex Kábel Páse s nástrojmi Náhradná pre ZTE Nubia Z11 NX531j Rýchlu Loď

€5.96


Produkt Úvod ( Dôležité!!!! )

1. . Kompatibilné Pre Nubia Z11 NX531j

2.100% Perfektný,Zapísanej "OK" pred odoslaním

3.Oprava/Výmena staré, nefunkčné, popraskané, poškodené časti

Package Zahrnuté: 1pc Modulu Fotoaparátu X poslať ako vaša voľba Obrázka:

O Zásielke: 1: Vaša objednávka bude dodaný do 2-3 pracovných dní po vaša platba potvrdená .

2: uistite sa Prosím na dovolenky správnu adresu doručenia a k dispozícii telefónne Číslo vašej objednávky , to je veľmi dôležité pre parcely Hladké Dodať.

3: čas potrebný na získanie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov: spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že robíme maximum, aby sme uistite, že ste dostať vašu objednávku načas.

4: Všetky zásielky sú odoslané do a z krajiny alebo regiónu musí prejednanie prvý.Zákazník je zodpovedný za všetky clá a dovozné dane,vrátane (ale nie limitied k )vedieť dovozné zákony a riešenie dane,sadzby,a položku záchvaty.Zákazník ciel a daní, sa líšia v každej krajine,Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane.

O Záruke:

1.Výrobky zdrojom sú najvyššej kvality,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím kontaktujte náš Zákaznícky Servis.Hneď, ako je to možné.Sme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky. 2. Zákazník by mal znášať náklady na prepravu tovaru späť a my vám zaplatiť za prepravu pre preposielanie. 3. Ponúkame 3 mesiacov záruka na všetky naše produkty.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave (nie je affact druhý predaji).Dôrazne odporúčame zákazníkovi na testovanie výrobku pred inštaláciou.Vrátenie bude platný len a vrátenie spracované PO tom, čo sme dostali položky. Vezmite prosím na vedomie, že follwing situácie sú nevratné: 1.Už nainštalované a používané 2.Položky bez nášho pečiatky alebo originálnom balení 3.Položky nie sú naše, O Spätnej väzby:

1: Pozitívna spätná väzba je pre nás dôležité , ak sa vám uspokojenie o z produktu prosím, dajte nám 5 star spätnú väzbu .

2: ak máte akékoľvek otázky o produkte, alebo pozemok , prosím neotvárajte sporu alebo odchode Zlé spätnú väzbu , Prosím, kontaktujte nás najskôr ,Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Veríme, že celý problém môže byť vyriešený spôsobom, spôsobom,

Kontaktujte nás:

1: môžete nás kontaktovať cez Obchodný manažér, keď sme on-line .

2: môžete nás kontaktovať cez Správu, keď sme sa off-line .

3: Ak máte otázku, alebo potrebujete vedieť viac,zanechajte nám správu na svoju stránku , aby, odpovieme vám hneď ako to bude možné, keď vidíme vašu správu.

24 hodín on-Line Služby, Všetky Parcely Prísť S Sledovania Č.

Štítky: sklo nubia z11 nx531j, shunzao, prípade nx549j, samsung galaxy e7 displej s dotyk, späť na bývanie iphone 11 pro, nubia z17 lite pu, nubia nx612j, prípade, červená mágia, displej modul, coolpad s1.


( 5 Hodnotenie )

Počet