Plný Späť na Bývanie + Stredný Rám Rám + Zadný Objektív Pre iPhone X XS Max XSM 8 8Plus 8G Plus 8X Batéria Dvere Podvozok+ LOGO

€30.30


Plný Späť na Bývanie + Stredný Rám Rám + Zadný Objektív Pre iPhone X XS Max XSM 8 8Plus 8G Plus 8X Batéria Dvere Podvozok+ LOGO

Funkcie: Materiály ako je uvedené nižšie: Späť na Bývanie je Sklo Stredný Rám je Kovový Kvality: Pôvodný Späť na Bývanie OEM Vysokej kvality Stredný Rám Vhodný Model:Pre iphone 8 / 8Plus / X odlišné sú úplne,prosím, vybrať správny model na zápas si iphone S Logom Ak potrebujete produkt spojené s NFC + Objem flex kábel ,kontaktujte, prosím, predajcu pred objednávky, cena je vyššia. (Odporúčame použiť predchádzajúci pôvodné NFC a Objemu Flex)

Čo je v balení: 1 kus × Späť na bývanie+kliknutie stredným Rámom(s Pôvodnou Sapphire Objektív) 1 kus × Tlačidlo Napájania (dar) 1 kus × Tlačidlo Stlmenia (dar) 2 ks × Tlačidlá ovládania Hlasitosti (dar) 1 kus × Simcard Slot (dar) 1 kus × Vody Dôkaz Lepidlo pre vybraný model & farba (dar) 1 kus × Batérie Nálepka pre vybraný model (dar) 1 Sada × 9 v 1 stoličky (dar)

Produkty Zobraziť:

Jednej Fotografie pre 8P Späť na Bývanie Plné Zmontované:

(Červený a Biely zadný kryt sú veľkoobchodné objednávky vzorky pre referenčné účely. Objednávky tu bude spojené s pôvodným sapphire späť fotoaparát, Objektív+Rám rovnaké ako ukázal Zlato Vzorky)

Upgrade Balenie ---Pena Okno,uistite sa, že sklo bývanie vám dorazí bezpečne, ako je to uvedené nižšie:

Kinder Pripomienky

1.O Objednávkach do Brazílie, prečítajte si, Prosím, pripomienky, ako je to uvedené nižšie:

① . Brazília Príspevok, dočasne oznámila, že bude účtovať poplatok z R$15 (približne US$3.5) na objednávku pre všetky medzinárodné pozemky, ktoré spravuje colný z 27. augusta, miestny čas. Tento poplatok sa hradí kupujúci . Tento poplatok je potrebné uhradiť do 30 dní alebo balíkovou zničí alebo vrátiť.

2. On-line Služby Zákazníkom:

① M-Časti a súčasti: na Všetky otázky budú odpovedali do 24 hodín Našej on-line čas:

Čína Peking Čas(GMT+8): 9:00A.M.- 11:00P.M.

Rusko Moskva Čas(GMT+3): 4:00A.M.- 6:00P.M.

Brazília Brasilia Čas(GMT-3): 10:00P.M.- 11:00A.M.

Francúzsko Paríž Času(GMT+1): 2:00A.M.- 4:00P.M.

Španielsko Madrid Času(GMT+1 ): 2:00A.M.- 4:00P.M.

Taliansko Rómov Času(GMT+ 1): 2:00A.M.- 4:00P.M

② O Sos: Len na účet kupujúceho a to môže klásť otázky:

Pracovný Čas:

Pondelok - piatok: 9:00-17:30 (Čína Peking Čas,GMT+8)

Víkend: 24 hodín

Štítky: adl iphone batérie, chasis iphone x iphone 12, kryt pixel 3, apple iphone xs max bývanie, iphone 7 plus telefón prípade iskru, iphone batérie elektroniky, 7 iphon, iphone 8 full metal bývanie, iphone 8 bielej strednej rám, iphone x max podvozku.


( 1 Hodnotenie )

Počet