KERUI 1pcs Veľa 120dB Wifi Bezdrôtové Dvere, Okno, Senzor Zvonček Vitajte Alarm Systém APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie Home Security Detektor

€10.98


KERUI WD3 120dB Hlasný Zvuk, Wifi Bezdrôtové Dvere, Okna, Magnetický Senzor Zvonček Vitajte Inteligentný Zabezpečovací Systém APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie Home Security Detektor

Funkcie

1.Dvere Okna Magnet Alarm Systém,prijíma WiFi pripojenie,Diaľkové monitorovacích a kontrolu dvere a okná v dome tým, že Žiadosti,môže presne a jasne sledovanie stavu dverí a okna, magnetický detektor.Veľmi platné pre vily,rekreačné centrá,predajne,obchody,hotely atď.

2.Profesionálny Bezpečnostný Alarm Systém s 4 Zóny! A 4 rôzne režimy, ktoré sú obyčajní/zvonček/núdzové/welcome módy k dispozícii na DIY každú Zónu funkcie . 3.WIFI Pripojenie,Úplne Diaľkové Ovládanie Prostredníctvom APLIKÁCIE,Dvere/Okno Magnetický Detektor Poskytuje spätnú Väzbu Operácie pre APLIKÁCIE v reálnom čase cez sieť 4.Miesto na Presné Alarmujúce Plocha: Keď sa Alarm spustí, led indikátor príslušnej zóne bude blikať, aby ste sa rýchlo rozlíšiť presnú alarmujúce priestor pre vaše ďalšie akcie,rovnako ako vhodné pre sluchovo postihnutých osoba. 5.Väčšiu Bezpečnosť a Pohodlie! Tento Hosť vyžaduje 4 digitálne heslo odzbrojiť, že sa vyhne votrelcov odzbrojiť ho okamžite. 2-spôsob, ako magnet hostiteľského je flexibilné miesto na ľavej a pravej strane organizujeme stretnutia pre rôzne zárubeň. 6.Nákladovo efektívne a Multi-function Hosť: magnet umožňuje pracovať ako samostatné alarmujúce,a voliteľné Preč/Doma Režime & Zvonkohry/Siréna je flexibilný DIY pre splnenie rôznych požiadaviek,Prepnite sa do Preč Domov Režimov, ktorý umožňuje 30seconds rameno odkladu systém,to je skvelé pre vás otvoriť dvere pred tým, než odídete bez alarmujúce .Doma je Režim rameno priamo na hostiteľa. 7.VIDEO NÁVOD: To by odhaliť silné break-in na aktívny systém s 120dB hlasné sirény odradiť potenciálnych votrelca,upozorniť susedov,alebo len zvonkohry riadka zvuk pre bezpečnosť detí, ochrany bez mesačného poplatku.

Informácie o výrobku

Spojiť sa s 2.4 g WiFi,APLIKÁCIE push,telefón push a SMS push.

Dva režimy alarmu:jeden je poplachový režim,iné je, zvonček režime.

Pomocou dvoch AAA/1,5 V batérie(nie je možné pripojiť k USB nabíjanie)

SIM karta nemôže byť vložená v zvonček.SIM funkciu, sa poskytuje v domácom hosť(WeChat platbu je potrebné);Foreigin len podpora push.

APLIKÁCIA vás vyzve, nízka spotreba(push),plný výkon.

Poznámka:Batéria nie je súčasťou dodávky.

WIFI Pripojenie

Diaľkové monitoing a kontrolu dvere a okná v dome tým, že Aplikácie

Real-time spätnú Väzbu

môže to presne a jasne sledovať satate dverí a okna, magnetický detektor

120dB hlasné sirény

To môže urobiť zvuk budíka okamžite a môže byť tiež zvonček režim

Nízky stav batérie pripomienky

Keď budík je nízka,červené svetlo bude blikať, 4 krát za 1 minútu.Je vhodné pripomenúť si, ak chcete vymeniť batériu,a v pohotovostnom režime až 6-8 mesiacov.

Viaceré spojenia zdieľania

Viac alarmy môžu byť pridané na jeden telefón ,zobrazí sa Jeden alarm môžete pripojiť viacero mobilných telefónov.

Vhodné pre mnohých miestach

Pridať heslo na odzbrojenie

Môžete použiť heslo na odzbrojenie a nemusíte sa obávať, že manuálne odzbrojený.

4 Zóny, A 2 rôzne režimy, ktoré sú zvonček/Alarm módy k dispozícii na DIY každú Zónu funkcie

Real Shot

Štítky: dvere loptu fotoaparát, alarm kerui, alarm dverí, router, alarm systém, aqara senzor dverí, nabíjačka asus k52, neo z vlny, automatické pir snímač pohybu, dvere otvorí alarm.


( 3 Hodnotenie )

Počet