Tuya Smart WiFi Senzor Dverí Dvere Otvorené / Zatvorené Detektory Kompatibilný So Alexa Domovská stránka Google Smar tLife APP Bezplatné Prispôsobené LOGO

€5.07


Pripojte smerovač,Č gateway vyžaduje

APLIKÁCIA : Smart Života / Tuya Smart 1)Push okamžité upozornenie na váš telefón hneď, keď dvere/okno otvorené alebo zatvorené. takže ste don ' t musieť starať o vaše dieťa ísť von z domu bez predchádzajúceho upozornenia, a budete ľahko vedieť, kedy vaše veku rodičia opustia alebo návrate domov a dokonca môže byť jasné, keď niekto vstúpi do vášho domova,obchod,kancelárie ,atď.

2)Poskytuje 24 hodinový monitoring. Ešte ste ďaleko od domova,garáž a záhradka,atď, môžete skontrolovať, či dvere/okno je otvorené, alebo nie s app kedykoľvek a kdekoľvek.

3)Hlasný alarm sa spustí, keď niekto otvoriť alebo zavrieť dvere alebo okná, aby ste informovaný celý čas.

4)Podpora kontrolu otvorenie / zatvorenie záznamov v aplikácii.Nikdy sa nemusíte obávať o chýba akýkoľvek dôležitý moment .Ak si nainštalovať viac ako jeden senzor dverí v rôznych miestach. Všetky stavy dverí a okien sa zobrazí súčasne v rámci aplikácie ,takže môžete ľahko vedieť, čo chcete na prvý pohľad.

5)Ak je úroveň nabitia batérie je nízka, bude automaticky pripomenie meniť batérie, bez obáv o vybitie batérie.

6)Podiel pridanej dverí senzory s váš rodinný príslušník, taktiež sa môže sledovať stav vašich dverí/okien, keď ste mimo.

Štítky: alarm dverí, prepínač tuya, smart home, na server, prispôsobiť wifi, aqara dvere, dvere tuya smart, homekit prepínač, zigbee, home decor.


( 4 Hodnotenie )

Počet