Vonkajšie Káblové Aktívne Fotoelektrické Jeden Lúč Infračervený Senzor Bariéru Detektor pre Brány, Dvere, Okna

€8.19


Inštalácia každý pár na opačných pozícií.Potom je infračervené priestor medzi týmito dvoma detektor častí. Keď niekto prechádza infračervenej oblasti, detektor vyšle varovný signál bezpečnostný alarm hosť (ktoré nie sú zahrnuté tu).

Inštalácia Vzdialenosť(Max.)vo vyššie uvedenom grafe je maximálna nainštalovať vzdialenosť medzi dvoma detektor častí. Keď prerušiť infračervené, relé budú výstupný prepínač signálu, môže pracovať na parkovanie bariéru, chôdza brány, vozidlo gate, ako telo indukcie. To tiež môže fungovať ako oknom, dverami a chodbou anti-vlámaniu detekcie. Skvelé byť nainštalovaný bezpečnostný systém, v škole, kancelárske budovy, nemocnice, doma na dvore, atď. Zisťovanie rozsahu môže byť znížená na 30% v zlých poveternostných podmienok, ako je dážď, prachu, atď. Anglický Použitie návod, ktorý je priložený v balení. Poskytne vám podrobné pokyny.

Technické Parametre

Detektor Plocha: krytý 20m. Vonkajšie 10m pracovné napätie:12V,24V DC ( môže nefunguje napájací adaptér, návod na použitie, je zle ) Práca prúd : 50MA teplota : +70~ (-20) Veľkosť : 76 x 49.2 x 21,6 MM Vody Dôkaz, UV dôkaz

Široké spektrum použitia:

Garážové brány, Elektronické brány, Bariéra, brán, posuvných dverí, automatických dverí, rolovacích dverí, okeníc Elektrické spotrebiče/Home automation t.j. osvetlenie, Alarm systém, prístupový systém

Podmienky Predaja:

Prosím, prečítajte si a pochopte, než predkladanie ponúk alebo nákupom. Návrat Chybná & Non Chybný Tovar Všetky výrobky sú jednotlivo kontrolované, než bude odoslaný, zabezpečiť položky sú odosielané v perfektnom stave. Položka musí byť vrátené v lehote 15 dní Po obdržaní Položka musí byť vrátení neoznačené a v originálnom Balení

Doprava:

Uistite sa prosím, vašu dodaciu adresu je správne. Tovar bude expedovaný do 48 hodín po prijatí platby / vymazaný (okrem víkendov a sviatkov).

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím opýtajte sa ma. Budem odpovedať do 24 hodín. V mimoriadnom prípade, že máte problém s vaším položky, odporúčame vám kontaktovať nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme radi pomôžeme s vaším problémom.

Štítky: parkovanie senzor brány, bariéra deti, bariéra, photocel, tvar kovových dome prepínač, brány žehlička, brány senzor, Obvod, bezpečnostné svetelná závora, bariéra infračervený detektor.


( 0 Hodnotenie )

Počet