Nikdy sa nevzdávaj Citát Samolepky na Stenu Domova Obývacia Izba Deti Spálňa Vymeniteľné Vinyl Stenu pre Telocvični Motivácia Odtlačkový S695

€6.86


W E L C O M E

Vitajte v našom obchode .Prosím, prečítajte si popis pod opatrne, aby sa uistite sa, že tento produkt je pravý pre vás. Ak máte akékoľvek otázky na túto položku,neváhajte a kontaktujte nás.Sme vždy radi pomôžu. Užite si nakupovanie.

1 nastavte zvyčajne zahŕňa:

Vinyl Odtlačkový+Transfer Film+ Návod V Angličtine.

Veľkosť (1 palec =2.54 cm ) :

69 cm x 42 cm vysoký

92 cm x 56 cm vysoký

Ak by ste chceli inú veľkosť, prosím, kontaktujte nás .

Podrobnosti : Materiál: Eco-friendly nepremokavé vinyl. Obtlačky sú vymeniteľné, ale nie opakovane. Sa vzťahujú na ploché povrchy, ako sú steny, sklo, kov, drevo, plast. Vysekávané, nie je vytlačená, a tak nemajú obsahovať pozadí (jasné, alebo inak). Stenu alebo na povrchu použití kotúča, aby sa na pozadí. Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-4 cm chyba. Veľkosti viac ako 23" môže prísť vo viacerých častí pre ľahšiu aplikáciu. - Všetky naše produkty sú vyrobené na objednávku. Robíme to, aby sa uistili, že ste stále úplne nový múr kotúča, ktorý nebol sedí na polici alebo v ware dom pre vekové skupiny.

- Čo môžeme urobiť, spätný rez bez príplatku. Jednoducho zanechať poznámka: pri prihlásení sa.

- Môžeme veľkosť dole design bez príplatku. Prosím zanechať poznámka: pri prihlásení sa.

Ako používať (nie je kôra a nalepiť nálepky. Budete musieť použiť pretlačovacie papiere držať to. Prenášací papier je opakovane a je spolu so stenou citát odtlačkový v balení. Urobte to prosím nasledujúce pokyny ): Dať preniesť film na hornej stene nálepku, potom poškriabať povrch, vzor s kartou znova a znova, Nakrájame ho na kúsky, ak je to potrebné. Cut off extra časti; odlúpnite prenos film z jemne papier, vložiť ho na stenu, a poškriabaniu povrchu vzor znova; odlúpnite prenos film jemne od steny nálepky.

P OZNÁMKA: V prípade, vzduchová bublina sa vyskytuje, vreci s ihlou; Pre veľké nálepky na stenu, 2 alebo viac osôb, sú povinní držať to perfektne; uistite sa, že použiť nálepky, hladký povrch, NIE textúrou jeden. To sa neodporúča držať na tapetu.

POZNÁMKA : Ak používate funkciu horúci vzduch vyhodiť nálepky, znova a znova sušič na vlasy, keď budete mať ďaleko od steny , tam bude bez poškodenia steny.

Prepravné a Dodacia lehota tovar zasielame do celého sveta. Položka Doba Spracovania: Väčšinou, položky môžu byť dodané von do 2 až 7 pracovných dní. Tranzitný čas a čas Doručenia líšiť v závislosti od toho, kde sa nachádzate a kde sa váš balíček pochádza, ako aj spôsob dopravy. Tiež, dodávka môže byť odložené pre dovolenku alebo fyzická nehôd. Položky sú dodávané z Číny Letecky, za normálnych okolností, dostanete k väčšine krajín do 15 do 30 pracovných dní. A položky dostať krajín, ako USA, Austrália, a to do 7 do 25 pracovných dní.

Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ďakujem moc! Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky. Úprimne dúfame, že kupujúci nám môže dať príležitosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby. Sme čestní predávajúceho. Váš rešpekt pre nás bude veľmi ocenil. A necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetkých kupujúcich.

Štítky: telocvičňa vinyl, dať, umenie chémie, nikdy sa nevzdávaj vinyl, loď na stenu, dino nálepky, niečo úžasné nálepky, nálepka na stenu, telocvičňa vinyl na stenu, nikdy sa nevzdávaj stenu.


( 0 Hodnotenie )

Počet