Roztomilý", Kúpeľňa Pravidlá" Vinyl Na Stenu Umenie Nálepka Pre Domáce Kúpeľňa Zrkadlo Stenu Dekor Doprava Zadarmo

€4.06


Vitajte V Našom Obchode!

Sme profesionálny výrobca Vinyl Rezacieho kotúča, nálepky .

Kvalitu našich vinylový materiál je jedným z najlepších v Číne.

Sme schopní poskytnúť druhy módny dizajn a personalizované produkty, v rôznych farbách, podľa požiadaviek našich zákazníkov.

Vlastnosti Produktu:

Kvalita : Krytý 4-7 rokov, Vonkajší 3-5 rokov bez farby vyblednutie alebo pádu; Č pozadí tieň; bez bieleho okraja;

Materiál : Environmentálne; Vymeniteľné; Nepremokavé; Čistá Farba;

Miesto : Spálňa, Obývacia Izba, Hosťovská Izba, Kúpeľňa, Kuchyňa, Izba, Kancelária, Deti škôlky, Internáte, Obchod, a tak ďalej..

Miesto : Vhodný pre akýkoľvek rovný povrch napríklad Okuliare/Podlahy/Dvere/Steny/Zrkadlá/Autá/Člny/Bicykle/Drevo/Plast/Kov

Package : Zvyčajne zahŕňa Vinyl Otlačkom, Prenos Film, Návod v angličtine, Demo Vzorky.

Farba : Prosím farbu karty nižšie. Ak nemôžete nájsť farbu tlačidlo vyššie, prosím, napísať poznámku v objednávke alebo nám pošlite správu. Farby môžu byť zobrazené trochu líši od materiálov vzhľadom na nastavenie obrazovky počítačov.

Veľkosť : môžete Si vybrať skončil veľkostí cez tlačidlo vyššie. Obrázky sú poskytované len pre referenčné účely .Ak chcete, aby ostatné hotové veľkosti, kontaktujte, prosím, s nami pred objednať. Rozloženie veľkosť je zvyčajne odlišné od skončil vplyv veľkosti . Budete dostávať naše rozloženie výrobok, ktorý je vždy tesný. Poskytneme vám návod na použitie, aby ste si vybrali produkt, ako účinok obrázok. Je to jednoduché.

Ak chcete prispôsobiť produktov , prosím, posielať správy nás pre podrobnosti a monitoringu.

Budeme poskytovať zľavy pre veľkoobchodné objednávky , prosím, láskavo kontaktujte nás pre cenovú ponuku. Drop-poštovné je k dispozícii, rovnako. ======================================================================================

Moderné "Kúpeľňa Pravidlá" Vinyl Na Stenu Umenie Nálepky Kúpeľňa Zrkadlo Stenu Dekor Doprava Zadarmo

Hotové Veľkosť:90cmx24cm

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Farbu Karty:

Štítky: vaňa zrkadlá zväčšovacie zrkadlo kúpeľňa, zrkadlo nálepka na stenu, vstup kúpeľňa nálepky, dvere nálepky wc, starožitné zrkadlo nálepky, dvere zrkadlo, dekor zrkadlo, make-up zrkadlo v kúpeľni, kozmetické zrkadlo v kúpeli, gumené kúpeľňa nálepky.


( 1 Hodnotenie )

Počet