12 in1 hydro mikrodermabrázia bio rf kladivo vody hydra dermabrázia spa pokožku tváre riediteľný, čistiaci stroj

€478.54


Eú bez dane 5/6/7/8/9/10/11/12 in1 hydro mikrodermabrázia bio rf kladivo vody hydra dermabrázia spa pokožku tváre riediteľný, čistiaci stroj

RÁDIOVÁ FREKVENCIA

Rádiová frekvencia sa nazýva aj diathermy(hlboké kúrenie), čo je systém na poskytovanie liečebných generovaním tepla z vnútra ľudského tela. Vrásky a voľnej kože môže vziať svoju daň na svoj vzhľad. Aj zdravých a aktívnych ľudí, prípadne vykazovať známky starnutia sa na ich tvárach. Pretože to je najdôležitejšie vizuálnu funkciu vášho tela,-ten, ktorý väčšina ľudí pozná vás-je dôležité, aby vaša tvár čerstvý a mladistvý vzhľad. Viac a viac ľudí, ktorí sa snažili čeliť výťahov v priebehu rokov na boj proti vrásky a kožné nedostatky. Hoci často úspešné, tradičné tvár výťahov vyžadujú menší chirurgický zákrok a dlhotrvajúci obnovy obdobie. Tam je rastúci dopyt po non-chirurgické techniky na osvieženie tváre vystúpenie. To je miesto, kde rádiovej frekvencie tvár výťahy, vstupujú do hry.

BIO MICRO PRÚD

tým, výstup simulovaný ľudského bio-aktuálne, ako to môže ísť cez kožu do svalovej bunky, ktoré stanovujú energie ATP obsiahnutý vo vnútri bunky, aktivujte celulárne získať normálnej prevádzky a funtion. Jednotka je žiadosť fo laest technológiu s vopred nastavenými počítačový program, ktorý môže pomôcť pre lepšie tvarovanie pre lineament, tváre ostrenie, dvojitej vrstvy bradou, vrások, vrana-nohy, tašky, čierne oko, atď. podpora do tváre krvný obeh a metastáz, zníženie tváre splash a pórov zovretia. BIO bude dotiahnuť a vylepšiť pokožku tváre int optimistický podmienky, ktoré majú korektúry účinok na uvoľnenie pokožky, dosiahnutie účelu krása príslušenstvo.

Špecifikácia

Napätie: AC110V-220V

Frekvencia: 50 hz

Operačný Výkon: 85W 3A

Package Zahrnuté

1x Hlavný Stroj

1x Sedem-farba Svetla Masky

1x Kyslíková Sprej Rukoväť

1x Ice Opravy Rukoväť

1x Ultrazvuk Rukoväť

1x RF Rádio Frekvencia Rukoväť

1x Bublina Cleaner Rukoväť

1x BIO Micro-elektrické Terapia Rukoväť

1x VANÁD-TITANIUM

1x 3.0 Radar Tvarovanie Rukoväť

1x 4.5 Radar Tvarovanie Rukoväť

1x Vibrácií Masér

1x Sada Skrutiek

Štítky: hydra tváre machin, nova diamantovú mikrodermabráziu stroj, dermabrázia vody, tvár hydro, Spanx, korisť masáž, d16, jet kôra, hydro mikrodermabrázia stroj, dhl.


( 0 Hodnotenie )

Počet