Bandai Seraph Gundam 1/144 HG Gandam Model Zostaviť Model Súpravy Anime Akčné Figúrky Hračky pre Deti, Darčeky

€27.82


Vážený zákazník. Ak produkt, ktorý ste dostali, nie je vhodné, alebo sa nebude používať, kontaktujte nás, prosím, pred vrátením spätnú väzbu. Budeme zaobchádzať. Sme zvyknutý, nech zákazníkom niečo stratili. Komunikácia sa môže vyriešiť problém. Žiadne komunikačné je zlá vec, ďakujem BANDAI Gundam 1/144 Gandam hobby model Zostaviť Model Súpravy Anime Akčné Figúrky, hračky Vianočný darček ►Komoditné meno:00-51 Seraph ►Komodity číslo:5058783 ►Značka:Bandai ►Platné vek:cez 8 rokov ►Skutočnej veľkosti:približne 12,5 cm ►veľkosť Balenia:31*7.5*19 cm ►Komodity držiaku:držiak je potrebné zakúpiť samostatne

01 Platby: ►upozornenie vaše špeciálne požiadavky (farba, štýl, atď.) v čase platby, alebo môžete nám zanechať správu. ►Ak ste nedostali balík predtým, prosím, neponáhľajte sa na spor, môžete nás kontaktovať na vyriešenie. ►Naším cieľom je spokojnosť zákazníka. 02 Zásielky a Manipulácia: ►Všetky položky, ktoré budú kontrolované starostlivo pred zásielky. ►Po zaplatení je dokončená, zabezpečíme dodanie do 5 pracovných dní. ►Skontrolujte prosím, aby adrese pred platby, aby zodpovedali vašej dodacej adresy. 03 O nás: ►Máme dlhodobú spoluprácu s kvalitnými výrobcami, kvalita a bezpečnosť sú zaručené. ►Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti. ►Srdečne očakávať, že vaša pozitívna spätná väzba, veľmi pekne Ďakujem!

Štítky: gunpla, figúrka stroj anime, revell model auta spoločnosti, bandai gundam, gundam mg, gundam, bandai, gundam model, v85tt, akcia base gundam.


( 1 Hodnotenie )

Počet