KBB 19 CM Tmavo Čierne Transformácie MP10V Hračky Robot Auto Deformácie Zliatiny+Plast ABS Akcie Obrázok deti, dospelých, Hračky, Originálne Krabice

€33.06


Náš robot prešiel CCC certifikácie(Čína Povinnej Certifikácie). Robot výška: o 19-19.5 cm Materiál: Vysoko kvalitného Plastu ABS + Zliatiny Nižšie ceny, rovnako vysokej kvality. Všetci máme v sklade teraz !

Milý môj najlepší priateľ, táto položka je vyrobený v číne, majú vysokú kvalitu a boli vypredané tisíce kusov V našej kamennej predajni, Všetkých 5 star pozitívnej spätnej väzby, a to je výrobcom na priamy predaj, všetky na sklade, vďaka; akékoľvek ďalšie otázky, prosím, povedzte nám opäť;

Kupujúci Zobraziť Čas

Všetky produkty v našom obchode sa môže miešať! Maloobchod a veľkoobchod sú všetci vítaní! Neváhajte nás kontaktovať pre viac výbery! Žiadne Vyšetrovanie, pls, neváhajte a kontaktujte nás, naši bude odpovedať do 12-24 hodín najviac.

Štítky: robot, hračka transformovať, útok na titan, humanoidný, black rock shooter cosplay, doplnky pre dospelých, walking robot auta, bishoujo cosplay, robo hračka, robocop 2 obrázok.


( 2 Hodnotenie )

Počet