WEI JIANG Transformácie Hračky Chlapec Robota v Pohode Dinosaura Nádrž Lietadla Model Action & Hračka Údaje ABS Plast Klasické Deti Hračka

€9.08


Náš robot prešiel CCC certifikácie(Čína Povinnej Certifikácie). Robot výška: 17-19 cm (Každý robot všetky majú podrobné veľkosti grafu.) Materiál: Vysoko kvalitného Plastu ABS Nižšie ceny, rovnako vysokej kvality. Všetci máme v sklade teraz ! Package: Bez Pôvodnej Krabice. Výrobky Bez pôvodnej krabice len s cieľom znížiť objem a hmotnosť, ak chcete uložiť prepravné náklady, takže je to lacnejšie, ako v pôvodnej krabici pár dolárov.Ale Nižšie ceny, rovnako vysokej kvality. Ale Bez pôvodného obalu, krabice s tovarom sa použiť super tvrdosť kartónov, obalov (ako je uvedené nižšie), uistite sa, že nikdy nebude mať rád.

Všetky produkty v našom obchode sa môže miešať! Maloobchod a veľkoobchod sú všetci vítaní! Neváhajte nás kontaktovať pre viac výbery! Žiadne Vyšetrovanie, pls, neváhajte a kontaktujte nás, naši bude odpovedať do 12-24 hodín najviac.

Štítky: optimus prime transformovať, hračka transformovať, transformovať, figúrka grimlock transformátory, stroj robot nádrž, dx9 la prenájom, transformátory transformátory megatron, transformers prime lockdown, transformátory záchranárske roboty academi, transformátory znaky decepticons.


( 1 Hodnotenie )

Počet