Ochrana očí LED Stolná Lampa 3 Režimy Stmievateľné Svetla na Čítanie, Dotykové Ovládanie stolná Lampa Skladacia Knihy Svetlo pre Študentov Home Office

€11.12


modname=ckeditor

Ochrana očí LED Stolná Lampa 3 Režimy Stmievateľné Svetla na Čítanie, Dotykové Ovládanie stolná Lampa Skladacia Knihy Svetlo pre Študentov Home Office

1.Moderné jednoduchosť, čerstvé a štýlové: posuvné ak chcete upraviť jas, voľne prispôsobovať intenzite svetla, dotykový panel dizajn, jednoduché nastavenie citlivosti, elegantný a jednoduchý, pre splnenie rôznych prostrediach.

2.Efektívny odvod tepla, úsporu energie a trvanlivé: vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny lampou tela, odvod tepla rýchlo a účinne predĺži životnosť lampy, LED svetlo, zdroj energie a úspory energie, životnosť až 50.000 hodín.

3.Smart kĺbov, Multi-uhol smeru,full-titul-z-sloboda rotujúce kĺbov, multi-os rotácie, kruhové osvetlenie, umožňuje tichý a hladký rotácia na dosah ruky, voľne otáčať a nastaviť uhol osvetlenia.

4.Šikovný dizajn, užívateľské pohodlie: základni má 5V1A štandard USB nabíjací port, ktorý môže byť použitý s USB nabíjačku, mobilné energetické a USB portu počítača pre jednoduché použitie. Považujeme za viac ako doteraz.

5.LED ochrana očí energeticky úsporné zdroj svetla:LED patch vinuté perly, dual-farebná teplota vinuté perly, zobrazenie indexu väčšia ako 80, nízka spotreba, menej modré svetlo, č stroboscopic, vysoká účinnosť a úspora energie.

Maximálny výkon: 5W

Farby: 3 farby teploty, 3 farby jas

Menovité napätie: DC5V

Menovitý prúd: 1A

Svetelný tok: 450Lm

čas : mäkké svetlo o 10 hodín, vysokú svetelnú 5 hodín

Index podania farieb: Ra je väčší než 80

Materiál: hliník, železo, plast

Prepnúť typ: dotykový

Zdroj svetla: LED

Balenie zoznam:

1* hliníkový ochrana očí stolná lampa

1* USB nabíjací kábel

1* návod na použitie

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) od Dverí k dverám doprava. Vezmite prosím na vedomie, krajiny colnej politiky. Niektoré krajiny môžu generovať tarify po zásielku príde. Prosím, spolupracovať s colnými zvládnuť colné odbavenie a získať pozemok v čas.

2) skontrolujte Prosím adresu pre doručenie informácií opatrne pri uvedení vašej objednávky. Zadajte adresu (názov mesta. Zodpovedajúce psč, kontaktujte). Z dôvodu nesprávnej adresy, nemôže kontaktovať príjemcu spôsobiť, že balík sa vráti alebo zničené. Ste zodpovední za to.

3), Ak nechcete dostávať tovar v lehote 35 dní, alebo si myslíte, že je problém s prepravného procesu. Prosím, nebojte sa, neváhajte nás kontaktovať a my vám pozrieť sa na to pre vás. Prosím, kontaktujte nás pred otvorením sporu.

Poznámka: Niektoré produkty budú odoslané prostredníctvom neregistrované mail a nemôžu byť sledované. Ale to bude zaslaný na vás do 40-60 dní, prosím, nebojte sa.

Ak nechcete dostávať do 60 dní, budeme vás o opätovné odoslanie tovaru alebo vrátenie peňazí v plnej výške! Ďakujeme!

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

1. Sme výrazne chcete podporiť vaše objednávky a oceňujem vašu 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu.Ak si vychutnať naše produkty, prosím, daj nám všetkým, 5-hviezdy spätnú väzbu, vaša spätná väzba bude motivovať nás vpred a poskytnúť vám lepšie služby. A ak sa necháte spätnú väzbu s krásny obrázok produktu vám zašleme kupón ako darček.(najprv nás kontaktujte)

2.Kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk po objednávke, alebo zanechať správu na nás, zvyčajne budeme reagovať do 1-2 pracovných dní

Štítky: lampa tabl, klip stolná lampa, stolná lampa led usb, dekor domov moderné, klas nepremokavé, emisie skleníkových malé, stolná led, keramická stolná lampa, plagát na stenu, home decor.


( 0 Hodnotenie )

Počet