AIFENG 13Leds Led Stolná Lampa 5V USB Prevádzkované Stolná Lampa Flexibilné Gooseneck S Klip Kniha Svetla Pre Deti Spálňa Svetla na Čítanie

€5.78


Špecifikácie: Typ:USB LED tube light Položku Farba:Podľa fotografie zobraziť Trubice Farba: Biela/Zelená/Žltá (Ako obrázky znázorňujú) Hlavné Materiál:Plast+Flexibilné Kovové Trubice, LED Množstvo:13Leds Base:Klip Base Napätie:DC 5V Napájaný:USB Prepínač:On-line, stlačte Tlačidlo Prepnúť Farebná Teplota:studená Biela(6000-6500K) Položka Veľkosť: Dĺžka Trubky: 17.5 cm / 6.9 palcový Flexibilný Kovovou Rúrkou Dĺžka: 17 cm / 6.7 palcový Klip Základná Dĺžka: 9 cm / 3,5 palcový Čistá Hmotnosť/Item: 0.088 kg / 3.1 oz Balík obsahuje: 1*USB LED tube light White: Zelená farba: Žltá: Zapojte sa do vášho mobilného zdroja napájania/napájací konektor, USB port/USB počítača rozhranie: Kupujúci Tipy: 1. Obrázky zobrazujúce sa na našom obchode sú prijaté na základe skutočného tovaru.Vzhľadom na iný monitor a jas,to možno existujú maličkej rôznych farieb,úprimne dúfam, že sa vám mohol pochopiť. 2. Po prijatí vašej zásielky,prosím, pozrite sa pozorne na prvom prípade, že sú poškodené, alebo nie.Ak tovar má akékoľvek problémy,prosím kontaktujte nás na prvý raz.Budeme zodpovední za svoje nákupy a ponúknuť uspokojivé riešenie. 3. Ak vaša objednávka ochrany čas je takmer uteká,ale svoj pozemok ešte nie prísť,prosím, kontaktujte nás na rozšírenie ochrany času a budúcnosti skontrolovať svoj pozemok. 4. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky,sme vám dať odpoveď do 24 hodín. 5. Ak ste spokojní s našimi tovar,prosíme o potvrdenie vašej objednávky a nechať nás pozitívny komentár a všetky 5-hviezdičkový,ktoré sú životne dôležité pre rast našej spoločnosti.Spätná väzba s obrázkami ocenia.Vopred ďakujeme! Položky, ako je Popísané:5 Hviezdičkový Komunikácia: 5 Star Shipping Rýchlosť: 5-Hviezdičkový 6. Pridať našej predajni na vašom zozname želaní a obráťte sa na nás,dostanete zľavu pri ďalšej objednávke.

Štítky: lampa tabl, stôl zložiť, kniha led, káva kettl, hub led lampa, klip lampa led, lampa led, 3d dragon lampa, abajur mesa, led.


( 3 Hodnotenie )

Počet