LED Hliníkovej Zliatiny Nepremokavé Stolná Lampa Dotyk Stmievanie Nabíjateľná Kovové Stolové Lampy Pre Bar Obývacia Izba Čítania Knihy Svetlo

€48.93


Vynikajúce Vlastnosti:

Všetky hliníkové zliatiny, dizajn, high-end luxusný

Dlho stlačte plynulou stmievanie dizajn, vybrať správny svetla jas

Č OSLEPUJÚCE SVETLO. Naše stolná lampa používať strane-emitting LED svetelný zdroj.Svetlo refracts dva krát do filtra filmov, ktoré odstránené redundantné a chorým, svetlá. Nakoniec, naše stolná lampa mať mäkké, čisté, objednať a rovnomerné svetlo. Toto jednotné svetlo nám poskytujú pohodlné osvetlenie prostredia,vymazanie únavu a veľmi užitočné na ochranu očí.

Vstavaný 4400mAh veľkú kapacitu, lítiové batérie,bezdrôtové osvetlenie,Nepremokavé triedy IP54, môže sa použiť normálne, keď prší, vonku,Demontáž je jednoduché,cestovanie, camping, je ľahko prenosný.

Dotyk stmievanie,ideálny pre pohodlné osvetlenie pri čítaní alebo svetlé pracovné svetlo. Tento dotyk citlivé na svetlo môže byť ľahko ovládať viac ľudí všetkých vekových kategórií s ľahkosťou, bez ohľadu na to, malými deťmi alebo starších starí rodičia. Ideálne riešenie pre tých, ktorí si chcú vybrať najlepšie svetlo na ovládanie vzhľad a dojem z priestoru, ako sú práca, čítanie alebo relaxáciu.

Táto lampa poskytuje prirodzené a pohodlné svetelný lúč bez blikania alebo oslepujúce pre čítanie alebo prácu, ktorá nebude, aby vaše oči unavené, ak ubytovaní v svetlo po dlhú dobu. Úspora až 90% energie v porovnaní s tradičnými žiarovky, menej tepelný výkon a extrémne dlhá životnosť (50000+ hodín).

Vhodné pre bary, reštaurácie, obývacej izby, pracovňa, kancelária, camping, atď.

Parametre výrobku:

Výkon: 3.5 W

Svetelný tok: 200lm

Batéria: 4400mAh lítiová batéria (súčasťou balenia)

Čas nabíjania: 5hodín(100%)

Osvetlenie čas: 8-16hrs

Farebná teplota:3000K

Vstupné napätie:AC100-240V~50/60Hz

Výstup:5V 1A

Index podania farieb:Ra>90

Čistá hmotnosť:Približne 1,2 kg

Veľkosť produktu: 110*110*365mm

Package Zahrnuté:

1* LED Stolná Lampa

1*USB Nabíjací Kábel

1*anglický manuál

Štítky: lampa tabl, čítanie čítanie, úradný xiao, štúdia tabl, syn lampa, stolná lampa, toalhas de mesa, 3d dragon lampa, noha lampy, abajur mesa.


( 4 Hodnotenie )

Počet