CSR8675 Bluetooth 5.0 Vysielač, Prijímač APTX HD LL Bt Audio Music Bezdrôtový USB Adaptér 3,5 mm 3.5 AUX Jack/SPDIF/RCA pre TV, PC

€27.29


Prenosný Zosilňovač

Technické špecifikácie:

Bluetooth verzia: V5.0, Trieda II

Batéria: 600mAH nabíjateľná lítiová batéria

Netto hmotnosť: 45 g

Veľkosť: 63 x 63 x 20 mm

Prevádzkový čas v prijímač režim: 22 hodín

Prevádzkový čas v vysielača režim: 26 hodín

Doba nabíjania: 3 hodiny

Prenos rozsah: do 10 m

Audio coding:

TX: aptX HD, aptX Nízku latenciu, aptX, SBC

RX: aptX HD, aptX Nízku latenciu, aptX, SBC, ACC

Obsah balenia:

1 x Bluetooth Vysielač/Prijímač, Adaptér

1 x Micro USB nabíjací kábel

1 x 3,5 mm audio kábel

1 x 3,5 mm konektor 2 konektor RCA káble

1 x Digitálny Optický Toslink Audio Kábel

1 x návod ako Prvá na Svete s aptX HD v Oboch TX / RX Mód: Napájaný premium CSR8675 chipset, VIKEFON Bluetooth adaptér podporuje najnovšie Bluetooth V5.0 , keďže väčšina ostatných na www.tantra-egypt.sk sú len vybavený CSR8670 čip a podpora Bluetooth V4.1, V4.0 alebo dokonca V3.0. S aptX HD, náš Bluetooth vysielač / prijímač môže vysielať stabilné audio a dodať CD-kvalitný zvuk bezdrôtovo cez Bluetooth spojenia. Vhodné pre všetky zariadenia(smartphone,slúchadlá,reproduktory atď.) akákoľvek verzia Bluetooth na trhu, vrátane: bluetooth 1.0/1.1/1.2/2.0/2.1/3.0/3.1/3.2/4.0/4.1/4.2/5.0 atď. POZNAMENAŤ: 1.B ecause sony Bluetooth náhlavná súprava alebo slúchadlá/slúchadlá využíva špeciálne kódovanie metóda, nie je verejnosti pre ďalšie zariadenia ak sa chcete pripojiť.Takže keď používate sony Bluetooth náhlavná súprava alebo slúchadlá/slúchadlá, ktoré chcete spárovať s našimi zariadeniami bluetooth vysielač režime, môže to trvá dlhší čas pár.Párovanie čas sa mení na iný model Sony . Ale môžu určite pár úspešne s našimi zariadeniami.

2 Ak chcete ,môžete ho použiť na sledovanie TV a pozerať filmy na POČÍTAČI,uistite sa, že vaše bluetooth slúchadlá podporu APTX NÍZKU LATENCIU , Inak to bude mať trochu oneskorenia zvuku. Ak neviete, ako si vybrať APTX NÍZKU LATENCIU bluetooth slúchadlá,VIKEFON A3S sa odporúča.

Real-Time Audio Prenos: VIKEFON Bluetooth vysielač prijať aptX Nízku Latenciu Technológie v oboch TX & RX režimy, ktoré môžu znížiť audio mas pod 40ms a nechať si môžete vychutnať vysoko-kvalitné audio v synchronizáciou s obrazom (Vaše Bluetooth slúchadlá alebo reproduktor musí tiež podporovať aptX LL / aptX, rovnako.) Dlhá Životnosť Batérie: Interná batéria poskytuje Bluetooth adaptér pre viac ako 24 HODÍN používania po 3 hodinách nabíjania. To tiež podporuje nabíjanie a prehrávanie súčasne. OPTICKÁ+RCA+3,5 MM: na Rozdiel od 3,5 mm Aux / RCA spojenie, VIFEFON Adaptér Bluetooth podporuje aj optický kábel(TOSLINK /SPDIF) vstup / výstup. S za predpokladu, optický kábel, si môžete vychutnať vysoko kvalitný digitálny zvuk cez viacero zvukových výstupov, ako sú káblové stereo, reproduktory alebo slúchadlá. Podľa TX režim, dva Bluetooth slúchadlá môže byť spárovaný naraz, takže rodičia môžu sledovať v tichu a dať deťom potrebné break; Pod RX režime, dve inteligentné zariadenia môžu byť párové sa hrať rôzne piesne. Záznam 8 zariadenia a automatické opätovné párovanie s existujúcimi párové zariadenia. Auto-VYPNUTIE: V RX alebo TX mód, BT-B19 sa automaticky vypne, ak nie je zariadenie pripojené do 10 minút. Dvojica so sebou: Podpora práce s navzájom, Jeden ako vysielač, druhý - ako prijímač.

Ďalšie Poznámky:

1.Nabíjanie je potrebné pre prvé použitie. To môže byť úplne nabitá približne 3 hodiny. LED svieti červená počas nabíjania a vypne, keď je plne nabitá.

2.Optická terminálu a AUX terminál nie je možné používať súčasne. Vezmite prosím na vedomie, že digitálny výstup nemôže byť vykonané súčasne pri digitálny vstup.

3.Aby ste mohli používať aptX HD a aptX LL, váš Bluetooth slúchadlá a reproduktory musia mať aptX HD a aptX LL funkciu. Inak, kodek bude automaticky aptX alebo SBC.

Štítky: q1 usb, bluetooth csr8675, aptx bluetooth, csr8675 aptx hd kábel, aptx hd, bluetooth, usb, csr8675, bt vysielačom, audio vysielač bluetooth pre tv, aptx ll bluetooth, aptx bluetooth, hd.


( 2 Hodnotenie )

Počet