YUEDGE Značky pánske Modré Vankúš Priedušnej Bavlny Výkon Atletický Turistika Športové Posádky Šaty Ponožky (3 páry/vrece)

€9.92


YUEDGE 3 Páry Bavlnené Ponožky pánske Módne Muž Loď Ponožky Plytké Úst Absorbovať Pot Človeka Krátke Ponožky Jar Jeseň Meias

Na YUEDGE značka sľubuje našich zákazníkov, že všetky naše produkty používajú vysoko kvalitnej česanej bavlny, aby ponožky. Po klinickom skúšaní, môže účinne zmierniť bolesť nohy, udržiavať nohy v teple a zabrániť zápachu

Päť farieb

Je vhodnejšie, aby zodpovedali oblečenia a obuvi rôznych štýlov na zlepšenie temperament nosenie.

ade ultra-vysoká kvalita česanej bavlny(80%) materiál, na rozdiel od low-end produktov na trhu, to ostane mäkké a pohodlné, keď sa používajú opakovane.

Tri funkcie

To môže znížiť škody spôsobené trením v rámci dlhodobých pohybu, a to nie je ľahké pľuzgiere počas cvičenia, aby sa zabránilo zápachu a zápach nôh.

Priedušný dizajn

Noha je vyrobená z rozšírené tkanie technológie a je navrhnutý s priedušná oka. Odvádza vlhkosť, reguluje nohy teploty, a udržuje vaše nohy v suchu.

1

Štítky: žena yuedge ponožky, ležérne štýly berets, gyio čerpadla, husqvarna nádrž, fx450, africké čierne dievča prom šaty, bridesmaid, šaty dlhé, kombinézach s oknami kombinézach playsuits, yuedge športové ponožky, šaty bridesmaid, ružová pre dospelých.


( 1 Hodnotenie )

Počet