OMY LADY Slimák Krém na Tvár Hydratačný Slimák Repair Anti Aging Anti-wrinkle Face Cream Whitening Cream Spevňujúci Starostlivosti o Pleť 50g

€9.91


Vitajte ľudí, budete mať príjemný zážitok z nakupovania sa tu s OMY LADY ~ Tu vám predstavujeme náš nový príchod: ⇓ OMY LADY® Slimák Oprava Krém na Tvár --Slimák hlienu extrakt Netto: 50g

Všetko v jeden krém, riešiť viacero pokožky problém.

Prečo je slimák hlienu extrakt plný magickú silu?

Tajomstvo slimák hlienu, výťažky: Slimák hlienu je uznávané ako univerzálna prísada do krásy a starostlivosti o pleť priemysel. Má funkcie hydratačné, bielenie, proti vráskam, odstránenie akné, jaziev, osvetlenie mieste a tak ďalej. Omy Lady Slimák Oprava Krém na Tvár je fľaša univerzálny krém, ktorý je vyrobený z slimák hlienu výpis z slimáky vznesené v najlepšom slimák farmy, ako aj ďalšie vynikajúce zložiek pre starostlivosť o pleť.

Vrcholom OMY LADY Slimák Oprava Krém na Tvár ----Fungovanie Zložiek: Slimák hlien: Sooth a utiahnite kožu, zabrániť pokožku pred starnutím. Camellia JAPONICA semien olej: Zjemňujú pokožku a aby sa pleť pružnú. SIMMONSIA CHINENSIS semien olej: Vyživujú pokožku, môže byť ľahko absorbovaný.

Štyri hlavné funkcie Omy Lady Slimák Oprava Krém na Tvár 1. Preniknúť do svalov spodnej časti, automaticky zablokoval nedostatok vody problém vnútornej kože, inteligentne opravu buniek pokožky a účinne hydratujú a doplnenie vody. 2. Efektívne opravy jazvy a odolávať útokom voľných radikálov. Má funkcie hydratačné, hojenie rán, proti zápalu a stimuluje regeneráciu buniek. 3. To tiež pomáha odstrániť staré keratínu, urýchliť regeneráciu buniek, a znížiť pleť, vrásky a jazvy. 4. Zlepšiť štruktúru pleti a posilnenie pleti schopnosť odolať starnutie problémy ako je malátnosť, jemné vrásky a pigmentácie.

Použitie:Po vyčistení ráno a večer, aplikovať správne množstvo slimákov krém rovnomerne na tvár a krk a jemne potlačte, až kým sa vstrebáva. Vzťahujú na každý typ pleti Skladovanie: Uchovávajte na chladnom a suchom mieste pri izbovej teplote, vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

Štítky: omy lady oko, krém omy lady, sérum omy lady, omy lady maska, mydlo omy lady, omy lady stor, omy lady krku, omy lady prsia, omy lady bleach, omy lady sampon.


( 1 Hodnotenie )

Počet