Inteligentné Ovládanie Auta Videa Automatické Prepínanie Pripojte predné alebo bočné zadné kamery 2 Video Kanál Converter Ovládací Box

€21.09


Parametre: Pracovný Výkon: Max: 50MA, 12V DC Systém signálu: PAL/NTSC Pracovná teplota: -20-80 Popis: Spredu kamera napájanie: dodáva riadiacom systéme. Parkovacia kamera napájanie: dodáva riadiacom systéme, alebo by mohol byť predložený na zadnej strane čítanie moc. Auto Spredu A Zozadu na Ovládanie Kamery Okno Systém E-002 Ďakujeme za zakúpenie nášho výroby. Správnu inštaláciu a prevádzku môžete vytvoriť svoj jazdy bezpečne a pohodlne. Vitajte na nákup našich Predný Pohľad Kamery, a parkovacia Kamera pre tento systém. Funkcie: 1.Automatické predné zobrazenie pri štarte: Pri motore auta začína, systém sa bude aktivovať auto monitor a prednej kamery na kontrolu predný pohľad na 8 sekúnd, potom sa vypne. 2. Automaticky zozadu: Keď budete ťahať spiatočka , systém sa bude aktivovať monitor a parkovacia kamera do chodu prevodovky späť, potom prejde do spredu videa na 15 sekúnd, potom vypnúť. 3. Spredu vždy aktivujte režim: Stlačením spínača ak chcete zadať Spredu vždy aktivujte režim. V tomto režime systém sa bude aktivovať monitor a spredu fotoaparát vždy. Ak chcete ukončiť režim, stlačte ovládací spínač znova.

Štítky: kryt pre elektronické, box junction, box diy plastové, pilulku splitter, box diy elektronické, pilulku s pripomienky, plastový box, pilulka, časovač, box pill, kryt pre pcb.


( 0 Hodnotenie )

Počet