Prehoz Tlač Gauč Kryt Spandex Gauči Kryt pre Obývacia Izba, Rohová Pohovka Kreslo Nábytok Chránič Funda Gauč Salóniku Lehátko

€4.14


Funkcie:

High definition tlače sedacie súpravy, obývačka, spálňa, kancelária all-zápas pohodlné, jednoduché a štýlové

Úžitkový vzor je charakterizované v tom, že elastická tkanina je vyrobená pružnejšie, a produkt je viac hladké, a nie je ľahké vrások.

Farbivo spĺňať bezpečnostné normy, neškodné pre ľudské telo, nie je ľahké fade

Výber vysoko kvalitných tkanín, jemná pocit, nasiakavosť a priepustnosť, elastické plná, zabalené v mieste, nie je ľahké shift, vyššia pevnosť, vhodný pre všetky druhy kožený gauč a handričkou gauč.

Štyri ročné obdobia tenké sedacia súprava, aby sa vaša pohovka z prachu, zvieracích chlpov a poškodenia.

Špecifikácie:

Položky: Gauč Kryt

Materiál: polyester,spandex

Farba: Ako na obrázku

Použitie: Home/office/hotel

produkt package: 1 X Gauč Kryt( nie zahŕňa obliečok )

Veľkosť Sprievodca: 1-sedacia súprava krytu: dĺžka sedačka by mala byť v rozmedzí 90 až 140 cm/ 35 až 55 Palcov. 2-sídlo/ láska kryt sedadla: dĺžka pohovky by mali byť v rámci 145 až 185 cm/ 57-73 Cm. 3-sedacia súprava krytu: dĺžka pohovky by mali byť v rámci 190 do 230 cm/ 74 až 90 Cm. 4-sedacia súprava krytu: dĺžka pohovky by mali byť v rámci 235 až 300 cm/ 92, 118 Cm.

Poznámky:

1. Položka zahŕňa gauč pokrývajú len, nie zahŕňa obliečok.

2. Hmotnosť gauč zahŕňa má 5% chyba.

Poštovné a Vrátenie peňazí

1. Expedujeme všetky objednávky do 5 dní, pretože niektoré bezpečnostné kontroly www.tantra-egypt.sk. V dátumom dodania môže predĺžiť z dôvodu dovolenky.

2. Váš produkt bude doručený do 10 do 60 dní. Pre krajiny, z ktorej sme prijímať menej objednávky, dodacie lehoty budú 120 dní.

3. Požadujeme zodpovednosť, že sú zodpovední za akékoľvek nesprávne doručenie a otázky kvality produktu.

4. Spoločnosť nie je zodpovedná za zaplatenie colného dane v cieľovej krajine.

5. Požadované informácie vrátane adresa, psč, telefónne číslo, číslo mobilného telefónu, by mali byť presné a úplné.

6. Pre všetkých ruských národných zákazníkov, uveďte vaše celé meno pre kompletné dodávky tovaru.

7. Pre veľkoobchodných predajcov, je odporúčané, aby nás kontaktujte priamo na najlepšie ceny, ako aj poštovné zľavy.

8. Čína Príspevok Registrované Air Mail sa používa na prepravu vášho tovaru v Spojených Štátoch, Európe a iných častiach sveta. To zvyčajne trvá 15 do 45 pracovných dní na doručenie zásielky k vám. Ak celkový nákup prekročí $180, EMS alebo DHL budú zodpovední za plnenie vašich produktov. Ak máte poštovné obľúbené, prosím, kontaktujte nás a dajte nám vedieť.

Vráti

Sme skontrolujte všetky položky pred odoslaním ich. V prípade, že položka je poškodený počas prepravy alebo dodania, neváhajte, zavolajte nám a dajte nám vedieť v priebehu nasledujúcich siedmich dní. Naše špecializované služby zákazníkom tím po overení, aby buď odoslať výmenu vašej objednávky zadarmo alebo vrátime vám peniaze. Spokojnosť zákazníka je naším primárnym motívom.

O Spätnú Väzbu

Spätná väzba od zákazníkov je veľmi dôležité, aby naša spoločnosť, prosím, poskytnúť spätnú väzbu po každom dodanie. Ak ste spokojní s produktom, a poskytované služby, uistite sa, opustiť pozitívnu odozvu a rýchlosť nás. V prípade, že nie ste spokojní s nákupom, kontaktujte nás, a my budeme robiť všetko úsilie, aby ste ho vyriešili. Očakávame, že odpoveď od nás do 24 hodín, vysvetlenie a ospravedlnenie. Ocenili by sme ak by ste komunikovať s nami pred písanie negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: kryt gauč úsek, krátke gauč zahŕňa, gauč, molteni kreslo dizajn, kryt gauč, pouf, kreslo, prehoz na pohovku, kryt na gauč ikea, zahŕňa kreslo elle.


( 1 Hodnotenie )

Počet