Teplé Zahustiť Plyšové Elastické Gauč Kryty na Obývacia Izba Slipcover All-inclusive Výkres Gauči Kryt Gauč Kryt 1/2/3/4 sedačková

€17.30


VLASTNOSTI PRODUKTU - Vysoká hustota tkaniny chráni váš gauč z nečakaných škvrny. - Sieťotlač technológia používaná pre silné farebnú stálosť. - Elastická tkanina pre jednoduché aplikácie. - Obväz a hubky bar dizajn ponúka perfektné a non-slip grip. - K dispozícii v rôznych farbách a vzoroch dizajn na zápas do každého interiéru. - Môžu byť použité doma, v hoteli alebo na špeciálne udalosti. - Dodáva sa v 4 veľkostiach, bude sa zmestili rôzne sedacie súpravy a ležadlá. - Úplne stroj umývateľný.

Veľkosť Sprievodca Láskavo zmerať veľkosť vášho gauč opatrne. Zohľadniť podrúčky príliš. Ak nechcete mať opierky do úvahy, pohovka kryt nemusí sedieť na pohovke. 1. Na jednej miestna pohovka krytu, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 90-140 cm 2. Pre Dvoch-miestna pohovka kryt dĺžka pohovky by mali byť v rámci 145-185 cm 3. Tri-miestna pohovka kryt Dĺžka pohovky by mali byť 195-230 4 cm. Pre Štyri-miestna pohovka kryt dĺžka pohovky by mali byť 235-300 5 cm.Na výkres alebo rohová sedačka, navrhujeme, nákup 2 kryty. Veľkosť krytu závisí od dĺžky AA, BB a CC linky. Napríklad: v Prípade, AA=200 cm, BB=160 cm, potom by ste mali ísť pre 1 PC tri-miestna pohovka kryt a 1 PC dva-miestna pohovka kryt.

Kroky pri Inštalácii Slipcover Krok 1: Nájdite na štítku na slipcover. Miesto slipcover nad gauč takým spôsobom, že štítok ide na zadnej vašej pohovky. Krok 2: Šírenie tkaniny rovnomerne cez gauč. Upraviť strede slipcover medzi opierkami. Ťah biela huba valce v priestoroch medzi vankúše. To bude tvar krytu gauč a pomôže pri zachovaní textílie forme vybavené. Krok 3: Teraz nakloniť gauč smerom nahor a tie elastické väzby pevne. Skúste vytiahnuť dopredu a späť, rovnako ako aj na strane väzby spolu. Krok 4: Vytiahnite všetky prebytočné látky a zastrčiť ho pevne do trieslovej oblasti (medzi operadlo a sedadlo. Krok 5: Miesto vankúše alebo vankúše na pohovke, teraz a relaxovať!

Štítky: krátke gauč zahŕňa, gauč muž, gauč tácky, 3 miestna kryt gauč, gauč, l plyšové, kryt gauč, felvet gauč kryt, kryt gauč velvet, prehoz gauč.


( 1 Hodnotenie )

Počet