Nové Semiš Textílie Gauč Pokrytie Farbou Elastické All-inclusive Nepremokavé Slipcover pre Nábytok do Obývacej Izby Úsek Gauči Capa

€12.08


Funkcia:

-Mäkký materiál,pohodlné a odolné proti vráskam,č žehlenie potrebné.Elastická Materiál,úsek, ktorý využíva rýchle,bezpečné zapadajú s šité-v elastické hem.Stroj umývateľné,ľahké čistenie a umývanie.

-Vodotesný a prachotesný.nechajte svoje staré, alebo škaredé stoličky vyzerať ako nový a krajší.Môže tiež zabrániť, aby sa vaša stolička z deti čmáranice alebo pet'scratch a hrýzť.

Veľkosť navrhuje:

Hodí sa pre väčšinu typov gauč, ako textílie gauč, alebo kožená sedačka s medzerou . PROSÍM OPATRENIE PRED NÁKUPOM.

· 1-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 81-121 cm

· 2-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť v rámci 122-172 cm

· 3-miestna sedačková lanovka, Dĺžka pohovky by mali byť 173-229cm

· 4-miestna sedačková lanovka, dĺžka pohovky by mali byť 228-292 cm

Láskavo zmerať veľkosť vášho gauč opatrne. Zohľadniť podrúčky príliš. Ak nechcete mať opierky do úvahy, pohovka kryt nemusí sedieť na pohovke,

Naše pohovky dokonale pokrýva vaše gauč nie je z formy. Táto pohovka pokrytie, ktoré sa vzťahujú na gauč, ktorý je rozdiel medzi sedadlom s operadlom a opierkou. malé handričkou pásy, ktoré používate držať v mieste, zatlačiť ich dole a pod, ako ďaleko, ako môžete, bude držať na svojom mieste.

Balenie Obsahuje:1pc gauč kryt

Poznámka:

-Farba položka môže mierne líšiť vzhľadom na fotografovanie a rôznych PC monitor.

-Veľkosť sa môže mierne líšiť vzhľadom na ručné meranie. Vaše láskavé pochopenie chcel by som byť ocenil.

Štítky: kryt gauč úsek, rozkladací gauč, textílie gauč, koža semiš, kryt gauč nepremokavé, posteľ lavičke, alcantara handričkou, slip cover gauč rozprašovače, gauč kryt gauč, textílie semiš.


( 0 Hodnotenie )

Počet