Priehľadný Akrylový 16 Mriežky Make-Up Organizátor Úložný Box Ženy Prášok Rúž, Očné Tiene Displeja, Stojan, Držiak, Kozmetické Displej

€10.23


Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné! Móda, Očarujúce a Jedinečný dizajn Poznámka: Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Vďaka za vaše porozumenie a šťastný nákup!

Špecifikácie: Materiál : Akryl Rozmer: CM Hmotnosť:240G Farba: Ako na Obrázku zobrazené

Upozornenie: meranie môže mať 1 až 3 cm (0.39, aby 1.18 palcov) nepresné chyby. Tu by mohol byť nepatrné farebné odchýlky z dôvodu rozdielnych zobrazuje. O Preprave:

1. Doručenie do väčšiny krajín predávajúceho metódy

2. Objednávky sa bude postupovať včasné a do 5 dní po zaplatení overenie.

3. Prosím ubezpečte, dodaciu adresu, likvidátor meno a priezvisko, telefónne číslo,., psč všetky práva, ak ste objednávku,ak nemôžete zobraziť produkty, pretože nesprávne informácie,nebudeme zodpovední za to.

4. Dodacia Doba prepravy je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky, a dá vám odpoveď čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Návrat & Vrátenie peňazí: Ak tam sú niektoré problémy s kvalitou keď dostanete tovar, prosím kontaktujte nás a pošlite nám obrázok(y) do 7 Dní . Po našom potvrdení, môžete ju poslať späť a my vám odoslať nový alebo vrátenie peňazí vás. O Pripomienky: 1. Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, venujte, prosím, jednu minútu, aby nám dal PÄŤ hviezdičiek spätnú väzbu a nechať niektoré pripomienky, a budeme robiť rovnaké pre vás. Budeme si to veľmi vážim! 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť všetko, čo môžeme, aby sme vám pomohli vyriešiť akýkoľvek problém. Ďakujem moc !!

Štítky: jednoduché rúž nastaviť, lesk, rúž nastaviť, tieňové ukladanie, rock držiteľa karty, arcrilic make-up držiteľ, roztavený rúž nastaviť, make-up stojan, očné tiene skladovanie, blush skladovanie, zábava make-up držiteľ.


( 0 Hodnotenie )

Počet