Pre Yanmar 4TNV98 pre non turbo motor Časovanie Kryt Prípade 129953-35000

€173.67


Pre Yanmar 4TNV98 Načasovanie Kryt Prípade 129953-35000 Detailné Zábery Produkt kryt prípade Použiť pre dieselové motory Typ motora 4tnv98 stav brandnew množstvo pre jeden motor Balenie Neutrálne balík alebo špeciálny balík

Táto položka zahŕňa:

1pcs * načasovanie pokrytie prípad (non turbo motor )

Balenie :

Neutrálne balík alebo špeciálny balík

Poznámka :

Prosím, prečítajte si pred nákupom

Medzinárodná doprava môže byť oneskorené v dôsledku ciel. zákazníci sú zodpovední za všetky dovozné poplatky, Clá, Dane a poplatky spojené s dovoznými produktu. Prepravné poplatky neobsahuje žiadne dovozné poplatky, Clá, Dane a poplatky s ním spojené. Uistite sa prosím, vašu adresu a kontaktné údaje sú správne. Všetky pôvodné manufactories meno,Časť Č.,Logo,Balíka a Popis pre referenčné purproses len. Mali by mať akékoľvek otázky alebo obavy, zdarma kontaktujte ma spätnú Väzbu budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti a snažiť 100% spokojnosť zákazníka! spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, budeme apprecicate, keby si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu, vďaka.

Štítky: jinling časti, mz autodiely, yanmar olej, xsara diely motora, 4tnv98, yanmar diesel motor, tecumseh diely motora, 3tne68, deka turbo, nálepku yanmar.


( 0 Hodnotenie )

Počet