4G64 N34 hlavy valca tesnenie pre Mitsubishi CHARIOT 2.4 L 16V 2351CC 1992-1998 MD971624 50139700

€16.13


4G64 N34 hlavy valca tesnenie pre Mitsubishi CHARIOT 2351CC 1992-1998 MD971624 50139700

Motor: 4G64 N34 2.4 L 16V 2351CC

POUŽITIE : Mitsubishi CHARIOT 2.4 L 16V 2351CC 1992-1998

OEM: MD971624

Časť Č.: 50139700

Platby

Viazaný,Western Union,Bankový prevod (T/T),Kreditné karty..atď.) poskytované www.tantra-egypt.sk Viazaný len.

Doprava

Všetky položky by boli odoslané na váš www.tantra-egypt.sk Escrow registrovaná adresa, uistite sa, že všetky adresy sú správne, pred nákupom. Podporujeme zásielku DHL,FeDEX,UPS,TNT,EMS alebo iné zásielky atď.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Zvyčajne sme vyhlásiť nižšiu hodnotu a znak "vzorka", aby sa minimalizovalo povinností.

Všetky položky sú úplne nové, nikdy nepoužíval, a ešte v pôvodnom obale, pokiaľ nie je uvedené inak.

Tovar vám bude expedovaný ihneď do 1-2 pracovných dní po potvrdenia prijatia platby.Položka Počet koľají bude poskytovaná.

Všetky fotografie zobrazené sú iba ilustračné a reprezentatívne typ a model tesnenie ponúkané v popise.Produkt, ktoré sa ponúkajú vysoko kvalitné služby po predaji produktu.

Starostlivosť o zákazníkov Ak by ste nás chceli kontaktovať: pošlite nám, Prosím, on-line správy. Naše business linka môže získať obsadené v čase, ak nie je vyzdvihnúť, alebo odpoveď, napíšte nám a váš e-mail budú zodpovedané v rámci najbližších 24 hodín.

Podnikneme ďalšie kroky a starostlivosť, aby sa uistite sa, že váš balík prišiel nepoškodený a tak, ako sa predpokladá, však, chyby sa môžu vyskytnúť, a komunikácia je kľúč v týchto prípadoch. Dajte nám vedieť, čo je zlé a my budeme vždy vám prospech pochybnosti

Po predaji Politiky

Pred nákupom, náš návrh je, pošlite obrázok, ktorý budete potrebovať na inštaláciu auto,a otvorte kapotu, aby jeden vzduchu obrázok k nám.

Položky, ktoré nie je možné nainštalovať bude vyžadovať odbornú montáž faktúru vrátiť. Inak, nie sú tam žiadne priznanie aj pre náhrady, ponúkame obchode úveru exchange.

POLOŽKY NEPRIŠIEL S NÁVODOM - KUPUJÚCI POZOR

Odbornú inštaláciu a/alebo pomoc je silne navrhol. Ak máte technické otázky ohľadom našich produktov, prosím, kontaktujte nás na žiadosť hovoriť s našimi mechanik na dani. Vezmite prosím na vedomie, kupujúci preberá všetky riziká a zodpovednosť, ak sa rozhodnú nainštalujte ho bez odbornej pomoci.

Ak je počítač chyba výrobku a nie je na sklade, môžete by byť oznámené okamžite a vrátenie bude vydaný do 3 dní.

Reklamačný Poriadok

Akonáhle ste ponuku alebo kúpiť túto položku, súhlasíte s tým, aby tieto politiky návratu; Všetky tovar je predávaný ako je popísané vyššie.

Vrátenie peňazí bude vydané, ak vhodnú náhradu nie je k dispozícii, keď yourreturn príde.

Návrat poštovné náklady sú na zodpovednosti zákazníka.

Môžeme prijať iba výmenu, ak je položka prijaté nesprávne alebo chybné

Ohlasy snažíme sa o 5 STAR služby OBCHOD ,Ak ste spokojní s našim produktom a servisu,prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu pre nás.Ak nie ste spokojní s položkami, ktoré ste obdržali,prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém.

Štítky: nástroj hlavy valca, harrow, auto mitsubishi colt, 4g64, silikónové ochranu auto, 4g63, koso hlavy valca, professionel chariot, pantacourt ženy, 4g64 motora.


( 1 Hodnotenie )

Počet