Príbory Mozgov Vedro Nôž Vidlička Úložný Box Plastové Tyčinky Odtoková Hadica Príbory Skladovanie Organizátor Riadu, Kuchynské Príslušenstvo

€6.61


Farba: biela/šedá

Materiál: ABS

Príbory, držiak: 118*118*183mm

Diatomit: priemer 100 mm, hrúbka 7mm zoznam Balíkov:

súbor 1: 1 x držiak na príbory

set 2: 1 x príbory, držiak, 1 x diatomitu Funkcie:

* Dizajn: viazané oddelení pomôže ľahko oddeliť jednotlivé položky, pričom odvodnenie, takže môžete ľahko nájsť a prístup príbory potrebné.

* Multifunkčné: perfektne Hodí na vašej kuchyne doske alebo na stole bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta. Vedie váš stôl čistý a uprataný. Môže byť použitý ako riadu sušenie stojan pre všetky kuchynské nástroje. Môžete tiež uložiť DIY umenie a remeslá príslušenstvo, napríklad, mini projektanti, samolepky, nožnice, pravítka, perá, ceruzky a viac

* Bez diatomitu: prebytočná voda sa zhromažďuje v base, ktoré môžu byť oddelené, takže je vhodné vyprázdniť.

* S diatomitu: Prichádza s diatomit, čo je super savá, pomáha absorbovať prebytočnú vodu a odstránenie nepríjemného zápachu, vedenie príbory drainer a držiteľ upratané a čisté.

* Vysoký stupeň materiál: Vyrobené z kvalitného ABS materiálu, ktorý je odolné a trvácne. Poznámky:

1. Prosím povolený, 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, ďakujeme za pochopenie!

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Teplé tipy:

* Príbory nie je v cene, príbory, držiak len.

Štítky: rotujúci nôž stojan, kuchyňa orgán, príbory drainer, kuchyňa storag, kovové striebro organizátor, držiak na príbory, skladovanie kuchyňa organizácie, príbory držiteľ psa, tyčinka držiteľ, príslušenstva kuchyne skladovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet