G Mieste Sania Vibrátor Stimulátor Klitorisu Wumanizer Nepremokavé Klitoris Sania s 9 Vibrácií a Sania Módy pre Ženy

€20.30


Informácie O Produktoch:

1---------Partneri citlivých častí - revolučný dizajn v oblasti vibrátory, pomocou vibrátory a sacie funkcie súčasne! Flexibilný dizajn tela, keď vložíte dildo časť do pošvy, môžete ohýbať a pomocou sania časti, ktoré stimulujú klitoris. Dvojité stimulácia, dvojitá zábava!

2---------Hladké a zdravé silikónové materiály - používame len na lekársky schválené silikónových materiálov, aby sa celý tento vibrátor. Je bez zápachu, neškodné pre ľudské telo, a non-dráždi kožu. Hladký pocit, čistý povrch a ubezpečte sa, že nebude bolieť vaše sladké časť.

3---------USB Nabíjateľné Klitorisu Vibrátor - Nenechajte šťastie vypnúť! Máme univerzálnu USB nabíjateľné kábel, môžete rýchlo nabiť vibrátor. Použiť akýkoľvek USB adaptér, mobilné energetické alebo počítača port USB na nabíjanie dieťa, a môžete obnoviť v krátkom čase! 2 hodiny nabíjania pre viac ako 120 minút!

4---------100% waterproof design - celé telo vodotesný dizajn, ľahko sa čistí s neutrálnym čistiacim prostriedkom, keď tečie voda. Vďaka jeho vynikajúcu odolnosť proti vode, môže sa používať v akomkoľvek vlhkom prostredí, ako napríklad bazén alebo kúpeľňa. Užite si vlhké zábavu so svojím partnerom!

O záruke :

Ak je položka nezodpovedá popis alebo je chybný, a vrátenie peňazí sa bude venovať. (Neváhajte dať zlé pripomienky alebo neutrálne komentáre, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, veríme, že exchange vám umožní dosiahnuť lepšie výsledky.)

o tom, že produkt

Všetky výrobky sú 100% nové, k dispozícii, a pozorne skontrolovať pred dodaním.

Všetky výrobky sú vyrobené z zdravotníckych materiálov triedy, 100% bezpečné a neškodné pre telo.

O dodávky

Budeme odoslanie objednávky do 5 pracovných dní. Čas dodania závisí od krajiny a bude ovplyvnený počasím, štátnych sviatkov a iných faktorov. Ak nechcete dostávať vašu objednávku načas, prosím, kontaktujte nás.

Čo mám robiť, ak som stretnúť produkt problém?

Prosím, tento výrobok používať podľa manuálu. Ak stále nie je k dispozícii, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis na čas. Prosím neotvárajte žiadne spory. Myslíme si, že oznámenie účinok je oveľa lepšie.

O pracovných hodín

Vzhľadom na časový rozdiel, tam bude oneskorenie pri komunikácii, ale správa sa odpovedali, do jedného pracovného dňa. prosím, trpezlivo čakať.

samozrejme

Správame sa našich zákazníkov, ako naši priatelia. Dúfame, že si môžete kúpiť viac šťastia z nás a starať menej. Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, prosím, nezabudnite na nás nechať 5 star komentár.

Štítky: veľké viberator, dildo ťah, airtrack čerpadla, kus pošvy, loptu svorka sex, vibrat, cicať klitorisu, klitoris bulík, stolička sex, bibrator nohavičky.


( 3 Hodnotenie )

Počet