Pokožke Pocit Realistické Psa Vibrátor Z Mäkkého Materiálu Obrovský Strapon Análny Penis S Prísavkou Sexshop Sextoys Ženská Masturbácia Godeho Dick

€2.13


Zľava

Staňte sa naším nasledovníka a získať dodatočnú 2% zľavu

Vlastnosti produktu

Farby:Čierne , Dužina-farebné , Modrá , Hnedá Špecifikácia:160mm(dĺžka)*40mm(šírka) Model:Pokožke pocit Realistické Dildo Produkt : Sexshop dospelých, sexuálne hračky Materiál:Ekologické, bezpečné, netoxické a bez zápachu, Dlhé a Veľké sexy hračky Funkcia 1:nepremokavé Funkcia 2 :Masturbácia,flirt Funkcia 3:Silné prísavky Funkcia 4:Popruh na G-bod Balenie:Diskrétnom balení na ochranu vašich osobných údajov

Odporúčame

① Sa Odporúča použiť s mazivami a kondómy ② Tento výrobok je možné recyklovať, prosím, vyčistite ho znova po použití ③Under normálnych okolností, pretože výrobok bola uzavretá na niekoľko mesiacov, mierny zápach bude cítiť, keď obal prvýkrát otvorený. Prosím, čisté a suché prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.

O nás

Sme obe predávajúcim a výrobcom. Od nášho založenia po mnoho rokov, sme sa vždy realizujú kvality výrobkov prvý, bezpečné a zdravé výroby a odbytu.

O Balení

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty za bezpečných podmienok. Bude produkt zabalený v airbag/biela bublina plastových obalov, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von. Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo robiť, ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu. Ak máte otázky

Štítky: falošné penis popruh na, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, sex hračky, análne dildo, gay psa dildo, dildo dilda, sexuálne hračky pre ženy kôň penis, vibrat, dildo strapon, kohút.


( 0 Hodnotenie )

Počet