Mini stropné Svetlá Bezpečnostné Upozornenie Cyklistické Zadné Svietidlo na Bicykel zadné svetlo Vodotesný Led USB Spoplatnené Horský Bicykel Chvost-lampa

€4.31


Mini stropné Svetlá Bezpečnostné Upozornenie Cyklistické Zadné Svietidlo na Bicykel zadné svetlo Vodotesný Led USB Spoplatnené Horský Bicykel Chvost-lampa

Funkcia produktu:

• 5 druhov super jasné LED: váš nový bicykel svetlo skupina má super jasné LED, ktoré môžu osvetliť celú cestu. S 5 rôznych svetelných módov, môžete sa prepnúť kliknutím na tlačidlo. Rozlúčiť sa objemné stropné svetlá s príliš veľa vedenia.

• USB nabíjateľné: ušetrite čas batériu vymeniť každý týždeň. Nestrácajte batérie už. Dodáva sa s 1 nabíjací kábel, ktorý sa dá nabíjať z vášho počítača, power banky, alebo akéhokoľvek zariadenia s USB portom.

• Jednoduchá inštalácia: inštalácia pás je navrhnutý s dvoma otvormi, ktoré môžu byť pevne stanovená na mnohých veľkostiach sídlo príspevky, riadidlá, sedadlo vtáčatá, batohy, prilby a rozšírenie popruhy, aby svetlá firmy a firmy. Môžu sa ľahko uvoľniť a pevný, bez akýchkoľvek nástrojov.

• Široko používané, sú kompaktné a univerzálne, môžu jazdiť na bicykli, turistika, tábor, behať, behať, alebo robiť akékoľvek outdoorové aktivity, a môžete ho použiť ako núdzové baterky, takže si môžete dať im v aute, v pivnici, v podkroví, A núdzové kit.

• LED používa ako zdroj svetla pre červené výstražné svetlo, ktoré je viac oko-lov. Jeho hlavnou funkciou je bezpečnostné upozornenie na dosiahnutie bezpečnosť počas jazdy. Bicykel zadné svetlo používa nabíjateľná lítiová batéria ako zdroj energie a je nainštalovaný na zadné koleso.

Špecifikácia výrobku:

Vinuté perly: LED

Svetlo veľkosť: cca 4cm * 2,5 cm * 1.5 cm

Nabíjanie metóda: USB

Materiál: PC

Vodotesný hodnotenie: IPX4

Váha: cca 25g

Package zahrnuté:

1 * Zadné svetlo

1 * Dátový kábel

1 * silikónové pracka

Ako používať:

Dlho stlačte na 5 sekúnd zapnúť

Dlho stlačte na 5 sekúnd vypnúť

Námietka:

1. Nenabíjajte viac ako 5 V / 1A, aby nedošlo k poškodeniu batérie

2. Nepozerajte sa priamo alebo priame oči.

3. Uchovávajte mimo dosahu detí.

4. Nepoužívajte vo vode na dlhý čas

Produkt zobrazenie:

Štítky: cyklus vedúci svetlo, požičovňa indukcie, bike led usb, cyklistické svietidlo, bicykel predné lampy, 160lm, požičovňa lumen, požičovňa lampa usb, požičovňa led usb, bol interiér predné.


( 1 Hodnotenie )

Počet