NITENUMEN Požičovňa Nepremokavé Nabíjateľná MTB Bike Svetlo XM-L2 LED Požičovňa Lampa USB Vpredu na Bicykli jazda na Bicykli Svetlo vstavanej Batérie.

€20.25


1.DLHOTRVAJÚCI:Vstavaný konektor Micro-USB Port a USB Kábel,Zahrnuté 4200mAh batériu môžete nabiť Indoor,Outdoor & Auto a môže trvala dlhú dobu používania. 2.NEPREMOKAVÉ&TVRDÝ:IPX-8 menovitý vode odolný-odoláva vniknutiu vody pri ponorené do vody na 30 minút na jeden meter vody.Odolné vojenskej triedy eloxované hliníkové telo s vynikajúcou odvod tepla. 3.JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA:Ideálny bicykel svetlo s nastaviteľným pásom platné pre riadidlá veľkosti od 20 do 36 MM;kompaktná veľkosť(99 mm 4.Dĺžka x 25,4 očakávané mm,55-gram hmotnosti);jednoduchá inštalácia so svetlom klip. 5.SUPER JASNÉ:Pravda 850 lumenov svetla výstup,otočka jasné svetlo nad dĺžka dve futbalové ihriská,päť jas,Vysoká, Stredná,Nízka,Strobo,SOS.Vysoká svetla trvajú až do 2 hodín;Stredné lúč kontinuálne až 4.1 hodín;Nízke svetlo, alebo strobe až 28 kontinuálne hodín . 6.ZÁRUKA:OBJEDNAŤ TERAZ S ŽIADNE RIZIKO!100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI.30 dní starať-free peniaze späť a starať-free 18-mesačná záruka popis Produktu: *Nitenumen X1S je SUPER JASNÉ SVETLO na BICYKEL,ĽAHKÝ a ŠTÝLOVÝ,ZÁRUKA!Pozri sa Lepšie a Bezpečnejšie,Nikdy sa nemusíte obávať opäť o Briding v tme! *PRAKTICKÉ 850 LUMEN VÝSTUP SVETLA - Byť viditeľné, keď to záleží najviac. *Pozrite sa na prekážky na ceste, najmä keď sa cez križovatiek v mestských oblastiach a poskytnúť rešpekt, svetelný signál na prichádzajúce vozidlá.Tiež, svetlo na bicykel má SOS režim,v prípade akútnych potrebný signál. *USB NABÍJATEĽNÉ & EXTRÉMNE DLHÝ ČAS spustenia - Stop Marníte Svoje Peniaze na batérie! Nikdy Nekupujte Batérie Znova!Všetko, čo potrebujete, je USB kábel (súčasťou balenia!) a ako zdroj elektrickej energie pre dobíjanie (Počítač, notebook, alebo mobilný telefón, nabíjačku). *UNIVERZÁLNY, VIAC AKO SVETLO na BICYKEL - Možno použiť ako núdzové svietidlo, udržiavať ho vo vnútri vášho auta, v pivnici, v podkroví, a núdzové kit. Použite ho, keď ste beh, jogging, turistika, stanovanie, chodenie psa, jazda na bicykli, zmena pneumatiky, nočný čas, rodina/deti, aktivity, výpadok a VIAC! Všetko v jednom dizajn bicyklov svetla -Jeden Dotyk Odpojenie, Tlačidlo stlačte a posuňte svetlo sa bez odstránenia celého upevnenie na stenu -Super svetlé 850 lumen výstup bicykel predné svetlo led -Žiadne káble alebo externé-vodotesnosť IPX-8 hodnotenie, vodotesné dizajn zabezpečuje všetky podmienky použitia -Môžu byť použité ako na horskom bicykli svetlometu, cestné svetlá na bicykel, detský bicykel, bezpečnostné svetlo a Viac! USB Nabíjateľné -Poplatky z vášho počítača alebo iného zariadenia s USB portom. Inteligentné Nabíjanie -Automatické, plne nabitá cut-off systém -Inteligentné nabíjanie zabezpečuje dlhšiu výdrž batérie Jednoduché ovládanie tlačidlo -Pohodlne sa nachádza na vrchu svetlo pre ľahký prístup 5 Svetelné režimy-Nízke/Stredné/Vysoké/Rýchly flash/SOS zoznam Balíkov: 1*LED Svetlo na Bicykel,2*O-Krúžok,1*USB Linka,1*18650 Batérie.

Štítky: cyklistické svietidlo led usb, xm l2 led bicykli, xpl2, sofirn sp31pro, SP10, bicykel lumen, 21700 svietidla, bol interiér predné, led xml l2 bicykli, pochodeň na bicykli.


( 1 Hodnotenie )

Počet