LED Bicykel Predné Svetlo čelová Lampa 4 Režimy 350mAh USB MTB Cestných Bicyklov Svetlometov + 6 Režimov 230mAh Nabíjateľná zadné svetlo na Bicykli

€11.17


LED Bicykel Predné Svetlo čelová Lampa 4 Režimy 350mAh USB MTB Cestných Bicyklov Svetlometov + 6 Režimov 230mAh Nabíjateľná Cyklistické zadné svetlo Funkcie: 1. USB nabíjateľné lítium-polymér batéria: predné svetlo má zabudovanú 350MAH polymer lithium batérie a zadné svetlo má 230MAH polymer lithium batérie. Oni len potrebujú 1-2 hodiny na úplné nabitie. Tam je skrytý USB nabíjací port na strane zariadenia, ktoré môžu byť pripojené počítače a iné zariadenia USB port zariadenia pre rýchle nabíjanie. 2. Predné svetlo: predné svetlo používa 2 LH351B Led, vysoký výkon produkuje 300 lúmenov jas, 4 unikátne úrovne jasu (vysoká, stredná, nízka, strobo) a funkcia pamäte. Najdlhší beh času v slabom režime je 10 hodín. Môžete kliknúť na tlačidlo na prepínanie režimov, ako je potrebné, a stlačte a pridržte na približne 1 sekundu, aby ho vypnúť. Predné svetlo na bicykel svieti na osvetlenie cesty v prednej časti bicykla. 3. Zadné svetlo: zadné svetlo má 14 ultra-jasné Led diódy, 6 unikátne úrovne jasu (vysoký/stredný/nízky jas, rýchly/stredné/pomalé blikanie) a funkcia pamäte. Najdlhší beh času v slabom režime je 12 hodín. Môžete kliknúť na tlačidlo na prepínanie režimov, ako je potrebné, a stlačte a pridržte na približne 1 sekundu, aby zavrieť. Zadné svetlo pripomína vodič zozadu cez LED zadné svetlo bicykla, a tým zvyšuje bezpečnosť jazdy v noci. 4. Odolné IPX5 vodotesný: kombinácii s pokročilými IPX5 vodotesný a prachotesný technológiou, vhodný pre všetky poveternostné podmienky. USB rozhranie je pokrytá vodotesný a prachotesný silikónu, ktorý môže lepšie nabitie bicyklov svetla, čím sa účinne predlžuje jeho životnosť. 5. Jednoduchá inštalácia a odstránenie: Bez použitia náradia, svetlá sú jednoduché na inštaláciu a odstránenie, ľahko zaseknutá a pevne, či je prechádzky so psom, jazda na bicykli, korčuľovanie, turistika, jazdy na motorke, tieto super svetlé bezpečnostné svetlá môžu zabezpečiť vašu bezpečnosť . Špecifikácia: Farba: Čierna Materiál: PC+ABS veľkosť Produktu: 43.5*30*27mm hmotnosť Výrobku: o 87G (vrátane balenia) Použitie zdroja svetla: predné svetlo biele svetlo (2 LH351B LED), zadné svetla červené svetlo (14 LED) metóda Nabíjania: USB nabíjanie Lampa jas: 300 lúmenov predné svetlá, 20 lúmenov zadné svetlá čas Nabíjania: približne 1-2 hodiny kapacita Batérie: predné svetlo 350mah polymer lithium batérie, zadné svetlo 230mah polymer lithium batéria Predné svetlo režim: vysoká svetlo pre 3h, stredné svetlo pre 5h, nízke svetlo pre 10h, rýchly flash pre 8h zadné svetlo režim: zvýraznite 3h, nosiči svetla, 6h, nízke svetlo 12h, slow flash 10h-dvojité flash 12h-rýchly flash 10h Nepremokavé trieda: IPX5 vodotesný balenie obsahuje: 1 * Bicykel zadné svetlo 1 * Bicykel Predné svetlo 2 * USB kábel 2 * Popruh base

Platby

1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3), Ak môžete,/'t check out bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky Záruka

12 mesiacov výroba/'s obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

100% Reálny Obraz.

O Cla

Je to závisí od Colnej politiky vo vašej krajine, vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line. Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane. Ale zvyčajne nie je potrebné vysporiadať s týmto problémom.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.?

Spätná väzba

1) Kupujúci/'s predčasného potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité pre našu firmu/'s development,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Je/'ll mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

Štítky: borracha svetlo na bicykel, mtb cyklus svetlometov, bicykel indukcie, pagao požičovňa svetlometov, big bike svetlá, predný kufor, bicykel lumen, bol interiér predné, veľké koleso zadné svetlo, pochodeň na bicykli.


( 0 Hodnotenie )

Počet