Čierne Pánske Sexy Exotické spodná Bielizeň Predstavuje Zväčšenie Penisu Jockstraps Puzdro Vydutie Pohár spodná Bielizeň, Spodky, Nohavičky s Silica Gel Pad

€8.26


Set Zahŕňa : 1Pc Mužov Spodky s Silica Gel Pohár

Stav : Nové značkou

Materiál : Polyester, Silica Gel

Funkcie :

Muži Sexy Popruh spodná Bielizeň Predstavuje Zväčšenie Penisu Puzdro Vydutie Pohár Spodky s Silica Gel Pad.

Vyrobené z oxidu Kremičitého Gélu(TPR), s vynikajúcou odolnosťou a dobrá odolnosť proti opotrebeniu, šmyk odpor a šok absorpcie.

7,5 cm/2.95 palec šírka pre elastické opasok, veľká odolnosť a pokožky starostlivosť.

Otvorte zadný a TPR vydutie cup(19 cm/7.48 palec v dĺžke 9 cm/3.54 palec šírka), vynikajúcu podporu a ochranu.

Skvelé pre prádlo v noci, vlastné potešenie a najlepší priateľ, alebo milovník darček pre vašich. Prosím, skontrolujte si veľkosť grafu starostlivo pred nákupom, ručné umývateľný.

Tabuľka veľkostí : navrhol, veľkosť je len pre referenčné účely. Ak váš meranie plávajúce medzi dvoma veľkosťami, odporúčame výber väčšie veľkosti. (Merania uvedené v tabuľka veľkostí nájdete na položku merania, nie tela)

Značku Č. Pre dospelých Odporúčaná Veľkosť Pás S Malým 25.2-41.7"/64-106 cm M Médium 26.8-44.1"/68-112 cm L Veľké 27.6-45.7"/70-116cm

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: ochrana penisu, sexy pánske vydutie posilňovanie, ice hodváb mužov bielizeň, ananás uterák, kohút puzdro, mayo pre mužov, puzdro, remeň, zväčšiť penis bielizeň, boxer seobean, telo masážny olej pre mužov.


( 0 Hodnotenie )

Počet