Sivá Mesiac, Hviezdy Cloud Škôlky Dekor Plátno Tlač Maľovanie na Stenu Umenie Obrázky, Plagáty Výtlačky pre Deti Izba Domáce Dekorácie

€2.48


VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE :

1. Rámy nie sú zahrnuté, sú príliš ťažké, to bude stáť oveľa expedičný poplatok, a je ťažké poslať lietadlo. Si môžete kúpiť a rámy v miestnej nákupné centrá alebo webovej stránky.

2. Farby môžu byť mierne odlišný, pretože na monitore počítača, nastavenie alebo stav, v mobile.

3. Veľkosť sa meria ručne. Tolerancia je 2 mm

FAQ : 1. Ako dlho bude odoslaní objednávky? Ako zodpovedný predávajúci, snažíme posielať svoje objednávky ASAP. Zvyčajne to trvá cca 12 hodín pre nás posielať svoje objednávky. Ak počas dovolenky (Vianoce, Nový Rok, Sviatok), alebo zlé počasie, to bude meškanie niekoľko dní. 2. Ponúkate dropshipping? Áno, my dropshipping po celom svete. My sme sa nebude dať všetky akcie alebo faktúry v balení, dúfame, že môžeme budovať dlhodobý obchodný vzťah spoločne. 3. Ak nie sme spokojní s výrobku, čo mám robiť? Spokojnosť zákazníka je naším konečným cieľom. Ak nie ste spokojní na 100% našich produktov, kontaktujte náš služby, vrátime vám alebo odoslať objednávku. Prosím fell zadarmo, kontaktujte nás na akúkoľvek otázku!

Štítky: lil uzi plagát, blush pink wall art, banán plyšová, abstrakt plagát, gy atrament, orange plagát, kvety, maliarske plátna, miro plagát, značka maliarske plátno, canon atrament pigment.


( 2 Hodnotenie )

Počet