2020 dámske ponožky nové farbou bežné bavlnené ponožky fialová čierna biela žltá oranžová ponožky

€8.43


Milí kupujúci:potrebujeme, aby ste vedeli.Náš tovar nemusí byť najlacnejšie, ale garantujeme, že vám môžeme poskytnúť vám kvalitné výrobky a služby. Po obdržaní tovaru, budete sa cítiť šťastný. ak potrebujete. Prosím, nie to ignorovať. Ďakujeme!

Sme profesionálne cezhraničných e-commerce predajcov. Zameriavame sa na výrobu a predaj. Módny trend farebné ponožky. Snažíme slúžiť všetkým kupujúci zákazníkov, ktorí to potrebujú! Ďakujem 1 Pre Rusko zákazníkov ,prosím napíšte vaše celé meno . ak ste nie sú úplné meno ,budete nemôže dostanete balíček vo vašej krajine. 2 poskytujeme kvalitné logistické služby. Všetky package informácie budú sledovať. Môžete skontrolovať balík dráhe v ľubovoľnom čase. 3, Ak sa stretnete s problémami. Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Vzhľadom na časový rozdiel problém. Niekedy môžeme. Neodpovedal, len sa na vás v prvý raz. nebojte sa. Po tom, čo sme ísť do práce, odpovieme vám prvý raz. Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť a prajeme vám šťastný deň!

Milí kupujúci. Ak sa zobrazí zásielky. Spokojní s našimi výrobkami. Majte prosím na pamäti, ak chcete zbierať našich obchodoch. Vhodné pre ďalšej objednávke. Ak svojich blízkych a priateľov. Potrebujete ponožky. Prosím, nenechávajte. Prosím odporúčajú naše výrobky. Ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu! Najlepšie požehnanie!

Podrobné umývanie pokyny. 1 teplota nie je vyššia ako 30 stupňov, 2 nepoužívajte bielidlá, 3 nie železa, nie chemické čistenie,

Štítky: podkolienky fialová, balenia ponožky biele, muž ponožka, orange popruh, shortes hip hop, orange šortky, ponožky, hlavy ponožky biele, beatles ponožky produkty, móda ponožky pre mužov 2018, ponožky čierne enkel.


( 4 Hodnotenie )

Počet