ŽEHLIČKA JIA JE Motocykel Topánky Chránič Kryt Čierny Motorku, Moto Gear Shifter Mužov Obuvi Moto Boot Kryt Shifter Stráže

€3.30


Poznámka:

Pošleme kvality, logistiky, ktorá www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, je to rýchlejšie, a môžete sledovať váš tovar v celom, tak to je drahšie, ak si chcete kúpiť viac lacné, Si môžete kúpiť viac ako jeden, to bude lacnejšie! Môžete dať svojim priateľom, rodine, atď. To bude dobrý nápad!

Funkcia:

Radenie podložkou nosenie-odolávanie Gumy s dobrým tvrdosť a pružnosť. Pomáhať preradenia bez poškodenia obuvi môžete ľahko pripojiť s elastické kapely s háku & slučky. Za motocykel jazdca potrebný len jeden, pretože tam je len jedna radiacej páky na ľavej strane, chránič v mieste a v každom čase.

Kupujúci zobraziť

Špecifikácia:

Výrobca: ŽEHLIČKA JIA JE Názov modelu:Rubbergear shift pad Materiál:TPU mäkkej gumy, protišmykové pásu Farba: Čierna Veľkosť: Jedna veľkosť padne všetkým

Oblek Pre:Motocrcycle Na Koni

Štítky: formálne obuv muži originál, muži západnej boot, ankl boot, motorcycl, somar obuv muži, scoyco, topánky biela, figur iron man, e motocykle, gombík shift, sh thanos.


( 3 Hodnotenie )

Počet