Nordic Štýl Biela Hojdacia Sieť Vonkajšie Vnútorné Záhrady, Spálňa Spálňa Závesné Kreslo Pre Dieťa Dospelých Kyvné Samostatný Bezpečnostný Hojdacia Sieť

€5.06


Popis:

1. Nájdete pohodlie, cez módne hojdacia sieť hojdačky - pohybovať ľahko kedykoľvek a kdekoľvek - balkón, na palube a nádvoria, dm a iných zariadení;

2. Vhodné pre putovanie a prítulný v pohodlnej kukly pri čítaní kníh, časopisov alebo tablety - počúvanie zvuk dažďa, cvrčky, vtákov alebo sa teší pokojnej hvězdářství nocí;

3. Prenosné - akékoľvek miesto, obývacia izba;

4. Vnútorné/vonkajšie použitie - vytvorenie módne vonkajšie rekreačnej oblasti alebo kľúč, interiérové dekorácie - outdoorové aktivity medzi dva stromy v obľúbenej temný trávnikom, slnko miestnosti alebo verandu;

5. Dizajn špecifikácie - vyrobené zo silnej čistej bavlny lano - stroj umývateľný - vhodný pre všetky vekové kategórie.

Výhody:

1. Vysoko kvalitné hojdacia sieť, nech si oddýchnuť. Tento pletená stolička je vyrobená zo 100% čistej bavlny lano a diamond pletená vzory v tradičných Maya štýl, ktorý zaisťuje, že to je favoritom celej rodiny.

2. Priestranné, priestranné a pohodlné - To pozastavené hojdačke poskytuje dostatok miesta na relax a úsek. To je 75 cm dlhé, 39 palcov široký a 47 centimetrov vysoká. Na jemné a hrubé bavlnené lano môže držať 300 libier, čo je teplé miesto pre deti a dospelých v každom okamihu dňa.

3. Multifunkčné - Tento vonkajšie alebo vnútorné hojdacia sieť swing stolička je vybavená prstencové hore, a môže byť pozastavené takmer kedykoľvek a kdekoľvek! Len nájsť pobočky, crossbeam, alebo hojdacia sieť držiak a dokončenie nastavenia v priebehu niekoľkých sekúnd, sadnúť si a relaxujte, alebo si zdriemnuť. Táto stolička je ideálna pre nádvorie, nádvorie alebo pláže.

4. Vrátane krásne drevené bar - Táto Mayský hojdacia sieť stolička je vybavená krásny lak bar pomôcť zavesiť hojdacia sieť. Masívneho dreva s hladkým tmavé prevedenie dopĺňa obyčajný vzhľad pletené bavlnené lano.

5. Spoľahlivé a odolné - Vysoká kvalita štruktúra zabezpečuje, že tento hojdacia sieť nebude trhať, alebo zlomiť, vzhľadom na bežné používanie. Sme presvedčení, že sa vám bude páčiť vaše nové hojdacia sieť.

Špecifikácie:

Farba: Prírodná Biela

Veľkosť: 130*100 cm/5.1*3.9"

Materiál: Bavlnené lano net

Nosné: 150kg

Poznámky:

1.Tento produkt neobsahuje drevené palice a závesných lán.

2. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

3. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Závesné Kreslo

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Štítky: hojdacia sieť sedadla, škandinávsky, stolička škandinávskych, melani martinez, záhradný nábytok vybavenie, igor plagát, pennant svadbu, záhradný nábytok miest, Nordic, dekor severskej.


( 1 Hodnotenie )

Počet