50PCS Deti Roztomilý Jednorazové Cartoon Tlač Úst Masky, 3-Vrstvy Priedušné Non-tkané Prachotesný Úst Masky Pre 3-12 Rokov

€9.09


Funkcie: Tri vrstvy ochrany, bakteriálne filtrácia, vysokú priedušnosť. Farba je čerstvá a živá, mnohé modely sú dodávané náhodne, každý z nich je starostlivo vybrané nás, vhodný najmä pre deti Nízky odpor a vysoká účinnosť filtrácie vitálnej kapacity materiálov pre malé deti. Použitie super mäkké ušné ozdobná šnúrka na uniforme, bez bolesti v malých uší. Pamäť kov sa používa na nos lisovanie, ktorý môže účinne zabrániť masky od pádu a je bezpečnejšie. Ľahké a vzdušné, je to veľmi dobrá voľba pre chodiť, aby sa zabránilo sliny, peľ a prach.

Špecifikácia: Materiál: Non tkané textílie. Veľkosť produktu: Vhodný pre 3-12 Rokov Deti. Farba: Modrá(Random Pattern),Ružová(Random Pattern).

Poznámka: mohli by Tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky. Maska je jednorazové a opakované použitie prinesie baktérie. Odporúča sa nahradiť ju v čase.

Package Zahrnuté: 50PCS * Úst Masky(Pozrite naše možnosť)

Balenie Bezpečne v Bubline Taška.

Štítky: dodanie maska, make-up maska, likvidujte maska, jeleň masku na tvár, respirátor s air, maska na ochranu, maska na ústa, zelená maska umývateľný, chromatica maska, kúpeľňa sprej.


( 2 Hodnotenie )

Počet