18PCS Dekompresný Zmyslové Hračky odbúranie Stresu Hračka Nastaviť Proti Stresu Dospelých Gumy Proti Stresu Hračky Deti Úľave od Bolesti

€10.28


Odrážky:

1、Vysoko-kvalitných Materiálov: Všetky zmyslové hračky sú vyrobené z vysoko-kvalitného organického kremíka, potravín, kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele, non-jedovaté a 100% životného prostredia. Tieto hračky sú pre deti bezpečné a sú viac vhodné pre staršie deti nad 7 rokov.

2、Fidget Hračky: Pre teenagerov, dospelých a deti s ADD alebo ADHD a OCD, tieto zmyslové hračky sú tiež najlepšie upokojujúci hračky a stres-odľahčenie hračky. Tieto hračky môžu rozvíjať detské výtvory, výtvarná príprava detí na ploche fidget hračky.

3、Ľahko sa prenáša: malé hračky môžu byť držané v rukách. Väčšina hračky sú vreckovej veľkosti a vysoko prenosné, takže tieto hračky sú veľmi vhodné pre kancelárie, domy, kostoly, knižnice, stanice, špeciálnymi vzdelávacími, fyzioterapia a zmyslové izby, a cestovať. Oni sú tiež skvelé pre rodinu a priateľov.

4、Viac Nových Štýlov: Viac nových štýlov, super roztomilý vylisované zvieratá, dostatočne množstvo a druh výrobkov, ktoré chcete zdieľať s rodinou a priateľmi.

5、Vhodné pre: Tieto hračky majú román a roztomilé zvieracie vzory, ktoré sú veľmi vhodné pre vašu rodinu a priateľov.

Funkcie:

1. Vysoko kvalitné Materiály: Všetky zmyslové hračky sú vyrobené z potravín-triedy high-kvalitné silikónové a ABS materiál, netoxické a životného prostredia o 100%, non-jedovaté, non-alergické materiály, bez BPA a latex, tieto hračky sú pre deti bezpečné.

2. Platné Ľudí: Vhodné pre ľudí s ADHD, nepozornosť a autizmus. Tento produkt môže pomôcť zmierniť stres a podráždenosť, a zlepšiť sústredenie a koncentráciu.

Špecifikácie:

Farba: náhodný farba

Materiál: silikón a ABS materiálu

Balenie Zoznam:

18*Dekompresný Zmyslové Hračka

Poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Štítky: Senzorické Fidget Hračka, bean, pea, nastaviť stres, stres, proti stresu, bronzový reliéf, fidget hračka, senzorické hračka zvuk, fidgettoy, proti stresu hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet